31.5.2013

Päivitystä olohuoneessa


Helteistä perjantai-iltaa!
Ikean keikka Kuopioon tehtiin viime viikonloppuna. Koko päivä siihen meni, eikä siellä mitään muuta ehtinyt tehdä kuin kävellä myymälän läpi, kasata kamat kyytiin ja käydä syömässä. Hieno oli mielestäni Kuopion myymälä ja koko uusi kauppakeskus. Huomattavasti paremman oloinen oli kuin Haaparannan myymälä, missä ei ensinnäkään koskaan ole kaikkea tarvittavaa varastossa.

Muutama ilta on kuluneella viikolla kotona värkätty niin kasaten kalusteita kuin tyhjentäen varastoa ja laittaen vihdoinkin tavaroita omille paikoilleen. Itse asiassa tuli taas tehtyä myös kunnon inventaario, koska suurinta osaa tavaroista, jotka olivat jo kaksi vuotta olleet pois silmistä, ei enää kaivannutkaan.

Jos sinulla on vaikea luopua turhasta tavarasta, suosittelen tätä taktiikkaa. Ensin vieroitus, sitten hävitys.
Itse kalustehankinnat meni aikasta nappiin tätä tilaa ajatellen. Tykätään tosi paljon tuosta epäsymmetrisestä tv-kalusteesta, jossa on paljon säilytystilaa, ja joka aukenee mukavasti eteiseen päin. Toisen, pienemmän kalusteen päälle pitää alkaa nyt suunnitella sitten jotain kivaa sisustusjuttua... Mutta taas on edetty pari askelta, ja se on kivaa se. Mukavaa viikonloppua! 

2 kommenttia :

  1. Teidän olohuone-keittiö on tosi hieno! Tykkään todella paljon matoista, sohvasta ja säilytyskalusteista, loistavaa suunnittelutyötä!

    VastaaPoista