Taustaa

Olen 35 vee paljasjalkainen oululainen, esteetikko ja ikuinen romantikko. Päiväni täyttävät työn ohella kodin remontointi, sisustussuunnittelu ja -hankinnat, täydellisen vaatekaapin metsästys sekä aina mahdollisuuksien salliessa matkustelu. Arkeeni ja juhlaani kuuluu maailman paras aviomies ja suloisin tyttövauva (11/2013), kasa ihania ystäviä ja melkoisen hullu kuoroporukka. Kuvailen ja kirjoittelen blogiini pieniä paloja elämästäni ja vähän suurempia lohkareita kodistamme.
Tässä blogissa voit seurata kotimme remontointia ja sisustamista, sekä muutakin elämää kotona ja matkoilla. Pidämme molemmat 70-luvun arkkitehtuurista ja tyylistä sekä  persoonallisista ja avarista tilaratkaisuista. Sisustuksessa suosimme skandinaavista ja pelkistettyä tyyliä. Rakastan retroja juttuja ja niiden yhdistämistä uuteen ja moderniin. Haluaisin kovasti olla DIY- ja käsityöihminen ja arvostan kovasti niitä jotka ovat. Toivon, että remontin valmistuttua ehdin keskittyä paremmin sellaisiinkin asioihin.
Entisenä vaatemyyjänä olen kiinnostunut myös pukeutumisesta. Teen blogin kautta yhteistyötä pitkäaikaisen työnantajani Pukumiehen ja Micksin kanssa. Seuraan kyllä muotituulia, mutta mielestäni klassisen tyylikkäät ja ajattomat ratkaisut ovat kaiken a ja o. Tarkoituksenani onkin saada kasattua itselleni se täydellinen vaatehuone, jossa on kaikki tarvittavat klassikot kera muutaman kausipiristyksen.
Ne vähäiset tekstit mitä tänne kirjoittelen ei varmastikaan sisällä mitään sen syvällisempää. Työn vastapainoksi haluan kirjoitella vain kivoja ja keveitä asioita sekä haluan pitää blogin valokuvapainotteisena. Kuvaan Canonin kameroilla EOS 7 D, ja G12 tilanteesta riippuen. Sisustus- ja pukeutumisjuttujen lisäksi täältä löytyy juttuja mm. matkustelusta, kuoroharrastuksestani, laatuajasta rakkaiden kanssa ja kaikesta kivasta, mitä elämä tuo tullessaan.
Tervetuloa lukemaan!