Tässäpäs jaan teille ehkä maailman parhaan liskukkeen niin grilliruoalle kuin muutenkin. Mikäli olet parsan ja pekonin ystävä, niin tämä on sinulle. Sopii niin lihalle kuin kalallekin.
1 kg prokkolia
1 pkt pekonia (rapeaksi paistettuna)
1-2 sipulia
Kastike
2,5 dl majoneesia
0,5 dl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
Päälle: cashew-pähkinöitä
Tehtiin tätä mm. juhannuksena ja voin sanoa, että minulla jäi itse ne grilliherkut syömättä. Olin täysin tyytyväinen tähän, uusiin perunoihin sekä graaviloheen ja halloumi-salaattiin mansikoiden kera. Ai ai, tulipa taas nälkä. Eilisessä versiossa ei ollut sipulia eikä pähkinöitä, koska tehtiin se jääkaapin jämistä. Aivan yhtä hyvää kuitenkin. Eikös olekin muuten ihanat servetit, mitkä kaveri oli meille juhannuspöytään löytänyt..?
1 kg prokkolia
1 pkt pekonia (rapeaksi paistettuna)
1-2 sipulia
Kastike
2,5 dl majoneesia
0,5 dl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
Päälle: cashew-pähkinöitä
Tehtiin tätä mm. juhannuksena ja voin sanoa, että minulla jäi itse ne grilliherkut syömättä. Olin täysin tyytyväinen tähän, uusiin perunoihin sekä graaviloheen ja halloumi-salaattiin mansikoiden kera. Ai ai, tulipa taas nälkä. Eilisessä versiossa ei ollut sipulia eikä pähkinöitä, koska tehtiin se jääkaapin jämistä. Aivan yhtä hyvää kuitenkin. Eikös olekin muuten ihanat servetit, mitkä kaveri oli meille juhannuspöytään löytänyt..?
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti