24.9.2014

Punaisen pyöreän maton paikka

Valkoisen Harmajan Suvi mietti hetki sitten, että mitkä tuolit Seiska-tuoleille kaveriksi. No meillähän kaverina kolmelle Seiskalle on Vitran DSR:t. Syy, miksi näihin tuoleihin päädyttiin, oli yksinkertaisesti kontrasti. Mustat "vyötäröltä" kapeat Seiskat ovat ulkonäöltään täysin vastakohta valkoisille "pullukoille" Vitroille.  Jalat ovat molemmissa kromia, mutta aivan eri malliset. Seiskoissa jalka on levällään ja ilmava välistä kun taas Vitrassa jalka on keskittynyt tuolin alle "suherolle". Mahtavia kielikuvia minulla tänään, mutta ei nyt parempaakaan irtoa. 

Tajusin myös, että viimeisin kuva blogissa ruokatilastamme oli tyyliin ajalta remonttipölyn ja kaaoksen keskeltä, juuri kun oltiin saatu tila kalustettua. Siksipä räpsäisin tänään siitä muutaman kuvan, mutta koska oli syysilta ja pimeää, enkä jaksanut jalustaa kaivaa kiireessä esille (piti olla tehokas tytön nukkuessa), jäi kuvasaldo pieneksi ja kovin huonoksi. Tämä yksi saa kelvata tällä kertaa, otan lisää kun on valoa. 

Mutta tuohon otsikkoon. Olen monesti miettinyt, mikä olisi se punaisen maton paikka meillä, jos olisimme ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. No se olisi varmastikin jossain näillä main. Tämä tila on ehdottomasti lempipaikkojamme kotona, siinä tulee eniten oltua. Ruokailutilasta näkee moneen suuntaan ulos ja siitä voi seurustella sekä keittöön että olohuoneeseen. Valo kulkee keittiön ja olohuoneen välillä ihanasti huoneiden välissä olevan lasikaiteen ansiosta. Lisäksi tilassa on ehdottomasti mieluisimpia kalusteita, joita tähän kotiin on hankittu; Artekin valaisimet (asennettuna katon alaslaskuun tehtyyn kouruun), Vitrat sekä ihana Ypsilon pöytä

Tällaista tällä kertaa, palataan pian. Öitä! 

16 kommenttia :

 1. Jumaliste nainen ;) Mä jo odotin otsikon perusteella, että saan ihailla teidän kotia kyseisessä ohjelmassa!! Mut ei sit ;)))

  VastaaPoista
 2. Wau mikä keittiö, aivan kuin jostain sisustuslehdestä. Olen kyllä noin upeasta keittöstä hieman kade (hyvässä mielessä siis). Itse olen haaveillut keittiöömme päivitystä ihan urakalla, jospa se joskus toteutuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Tästä tilasta tuli juuri sellainen kun haluttiin.

   Poista
 3. Ihana näkymä. Meillä on nuo Artekin valaisimet valkoisena ja aina kun näen mustat, huokailen kuinka ihanalta ne näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuo kyllä kovasti ryhtiä tuohon, ja tuo mustaksi maalattu kolo katossa vielä auttaa.

   Poista
 4. Voisit laittaa haasteen kiertämään tosta punasenmaton paikasta. Olisi kiva nähdä millaiset paikat on ihmisille mieluisia kodeissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tulossa!!! Keksin itse aivan saman tänä aamuna. ;)

   Poista
 5. Mä en kestä miten ihana ruokailutila! Tosi mageet nuo Artekin valaisimet noin! Huoh, tallennan kuvan inspiskansiooni!

  VastaaPoista
 6. Hieno! Tuosta punaisen maton paikasta kodissa saisi kivan blogihaasteen...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin ajattelin itsekin ja sellainen on tulossa. Tuossa aikaisemminkin samaa kommentoin. :)

   Poista