26.10.2010

Bootsin metsästys

Löysin maailman ihkuimmat bootsit Biancolta! Ja yhyy, niitä ei enää ollut Oulussa kokoja... (eikä Espoossakaan, mistä rakas ystävä niitä kiltisti kävi etsimässä).No mitäs sitten tehdään..? Sitten etsitään epätoivoisesti korvaavia. Eilen DinSkossa oli jo lähellä etten mennyt ja ostanut yksiä. Tulin sitten toisiin aatoksiin, kun koko oli hieman liian iso (jopa pohjallisen kanssa), eikä ne olleet TÄYDELLISET.


Nämä oli oikeasetaan tosi kivat, vaikka en näin pitkävartisia ollutkaan hakemassa. Nämä kuitenkin jalassa oikeastaan aivan samannäköiset kuin omat nahkasaappaani. Joten ne meni hylkyyn.Näiden kahden välillä sitten arvoin, ja miellyin lopuksi enemmän ylempään vaihtoehtoon, kun siinä oli leveämpi varren suuaukko, joten sinne mahtuisi farkunkin lahjetta paremmin sisään. Mutta joo, koko oli aika valtava ollakseen 38. Yllättävää oli, että kaikista mahtui 36 koko jalkaan, eikä pituudeltaan ollut edes pieni.. hieman liian tiukan tuntuinen kuitenkin.

Eli ei taida korvaavia löytyä. Täytyy varmaan alkaa soittamaan kaikki Suomen Biancon myymälät nyt läpi, että onko kenelläkään minulle Stockholm Bootee -mallia koossa 37!

MIKSEI OULUSSA OLE BIANCON MYYMÄLÄÄ?? :(

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti