10.8.2011

Etsinnässä valkoinen parketti

Olen tässä muutamana iltana miettinyt ja selaillut lattiavaihtoehtoja uuteen kotiin.
Vaikka kuinka olen avoimin mielin yrittänyt katsella myös eri vaihtoehtoja (ja monia kivoja on löytynytkin), on kuitenkin päivänselvää mikä väri me tullaan valitsemaan.

Normaalisti sitä hakee uuteen asuntoon aina jotain uutta ja erilaista, vanhasta asunnosta poikeavaa. En kuitenkaan pystyisi edes kuvittelemaan laittavani muun väristä lattiaa kuin täällä. Ei ole vielä tullut valkoisen voittanutta.
Tämä alin malli on t ä y d e l l i n e n. En edes uskalla ajatella paljonko tuosta pitää neliöltä maksaa... Tilasinpa kuitenkin varalta  esitteen.

(kuvat: Dinesen)

10 kommenttia :

 1. Valkonen lattia on kaikista kaunein, ei pääse mihinkään. Sillon kun remontoin tätä kotia, etin kovasti valkosta puulattiaa. Eipä löytyny ja laitoin valkosen laatan koko asuntoon. On kaunis ja pelittäny jo vuosikausia, tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Laatta on hyvä. Varsinkin kun on vielä lattialämmitys alla. niin avot.=)

  VastaaPoista
 3. Oi! tykkään eniten tuosta alimmasta!
  Me valittiin tulevaan asuntoon valkolakattu tammiparketti, luulen että sekin tulee olemaan aika kiva.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo valkoinen lattia :)
  Meillä on harmiksemme tumma laminaatti lattiassa ja jopa tummaan lattiaan mieltynyt mies on kääntänyt kelkkansa ja himoitsee vaalemapaa lattiaa. Ei vaan viitsi täysin hyväkuntoista (ja vain kolme vuotta vanhaa) laminaattia ihan heti vaihtaa. Remonttia odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Voi valkoinen on niin raikas! Kuka keksikään 6 vuotta sitten laittaa pähkinää???? No minä tietenkin. Silloin täältä pohjoisesta ei saanut kuin ja ainoastaan pyökkiä ja jotain hyvin punertavaa lattiaa. Pähkinä oli aivan uusi ja maksettiin tuosta parketista muutama muutama euro.. Nyt jos saisin ( jota toivon joka ikinen päivä ) rakentaa uuden talon, niin valkoinen olisi täälläkin ehdoton suosikki. Sen verran olen kuitenkin päivittänyt omaa tietoani valkoisesta lattiasta,että sen oikean sävyn ja mallin löytäminen on todella hankalaa. Ensimmäisenä kauppaan mennessä myyjät tarjoavat suhkot kapeaa laminaattia joka taittaa harmaaseen sen miljoonasta kohdasta.. Täällä ainaki huomaa,että leveät valkoiset lankkulattiamallit ovat todella hankala löytää ja meillekkin myydään eijoota... Miten niin olisin vaihtamassa lattiaa :D
  Alin lattia vaihtoehto on todella upea :) Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 6. Minullakin oli edellisessä asunnossa tumma lattia, ja tähänkin vielä (jostain ihmeen syystä) halusin tumman lattian makkariin... Nyt en missään nimessä halua erivärisiä lattioita uuteen asuntoon. Koko ajan täällä ärsyttänyt tämä makkarin lattia, mutta kun ajatus oli silloin, että haluan mahdollisimman tumman huoneen kaikin puolin. Aina sitä huomaa jotain, mitä tekisi toisin uuteen asuntoon. =)

  VastaaPoista
 7. Jippii, poikkesin heti tänne vastavierailulle ja täältähän löytyikin paljon kaikkea kiinnostavaa! Eikä vähiten nämä lattiat :) Minkä valmistajan / mikä tuo alimman kuvan lattia on?! Näyttää likipitäen täydelliseltä!!

  VastaaPoista
 8. .. ja heti löysin valmistajan kun luin tarkemmin :) Niinpä tietysti, ei siis mitään rautakaupasta saatavaa peruslattiaa... huoh ;(

  VastaaPoista
 9. Juu, ei ole ei. Tilasin tosiaan kuvastoja sieltä ja hinnat on monissa malleissa aikamoisia. On siellä osassa aivan inhimillisiäkin hintoja, mutta parhaimmillaan yli 300 euroa/neliö.

  Ja nämä on lankkulattioita, ei parkettia.

  VastaaPoista