16.2.2013

Testing Moroccanoil

Suomeen taannoin rantautunut Moroccanoil on löytänyt tiensä myös Goalaksen tuotevalikoimaan. Taannoin kampaajalla käydessäni sain sieltä testiin moisture repair shampoon ja hoitoaineen sekä treatment hoitoöljyn. Täytyihän niitä testata, jos kerran Madonnakin näiden nimeen vannoo... =)

"Moroccanoil Treatment on ainutlaatuinen arganöljy, joka imeytyy välittömästi hiuksiin luoden upean kiillon ja silkkisen pehmeyden kaikentyyppisille hiuksille. Se on monipuolinen hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuote, joka myös nopeutta hiusten kuivausta ja muotoilua. Se vahvistaa hiuksia, selvittää tehokkaasti ja tekee hiuksista helposti hallittavat. Pienikin määrä Maroccanoil Treatment- öljyä imeytyy hiuksiin korjaten, elvyttäen ja virkistäen välittömästi hiuksia. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset ovat silminnähden kiiltävämmät ja terveemmät. Säännöllinen käyttö tervehdyttää hiusta, ehkäisee ja hoitaa kaksihaaraisia sekä vahvistaa ja korjaa hauraita ja katkeilevia hiuksia."

Arganöljy on hyvin ravinnerikas öljy, jota valmistetaan arganpuun pähkinöistä. Öljyllä on tunnetusti terveyttä edistäviä ominaisuuksia ja sitä on käytetty kauan "kauneusseerumina" ihon ja hiusten hoitoon. Viimeisen parin vuoden aikana tuotemerkiltä jos toiselta on ilmestynyt joku arganöljyä sisältävä tuote. Pelkkää argania Moroccanoil-pullo ei kuitenkaan ole täynnä, vaan seasta löytyy myös  niitä hiukset silkkisen sileäksi tekeviä silikoneja, niinkuin useimmista hoitoöljyistä tai seerumeista. Hinta on Suomessa jotain 45 euron luokkaa, mutta öljy on todella riittoisaa. 


Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aivan myyty hoitoöljylle. Moroccanoil Treatment lupaa vahvistaa, selvittää ja elvyttää hiusta tekemättä siitä tahmaista tai velttoa, ja tämän lupauksen tuote piti. Pienen kolikon kokoinen annos riittää, eli noin viidenkymmenen euron purkki on kyllä riittoisa. Koostumus öljyssä on sellainen, ettei käsiä tarvitse edes pestä laiton jälkeen, vaan lopun öljyn voi hieroa käsiin. Hevosenharjan lisäksi myös talven korppukädet kiittävät. Tämä tuote jää kyllä varmasti muiden suosikkieni kanssa päivittäiseen käyttöön jatkossakin.

Shampoo ja hoitoaine sen sijaan, vaikka hyviä olivatkin, eivät missään nimessä vedä vertoja Sebastianin Hydrelle minun hiusteni hoidossa. Varmasti, jos hiukseni olisivat yhtään sileämmät (lue: normaalimmat) jo itsessään, niin nämä olisivat täydellisiä, mutta tämän hevosenharjan taltuttamiseen vain tarvitaan yksinkertaisesti vähän järeämpiä aseita. Nämä putilot ovat kuitenkin täydellisiä minun matkavarustukseeni. Tuotteissa on miellyttävä tuoksu, ei liian voimakas.. vähän sellainen lapsuuden mökkisauna tuli mieleen ensimmäisellä kerralla, kun shampoolla pesin.


Näiden tuotteiden lisäksi Goalaksen valikoimaan on tulossa myös: 

Ligth treatment. Suositellaan hennommille ja vaaleille hiuksille.
Frizz Control. Kevyt föönausneste. Kosteisiin tai kuiviin hiuksiin poistamaan sähköisyyttä ja antamaan kevyttä tukea. Suojaa. Hoitoa.
Ligth kosteuttava naamio. Hennommille hiuksille. 
Repair naamio. Korjaamaan vaurioituneita ja käsiteltyä hiuksia. Ei selvittävä. Hiuskiinne. Keskivahva. Lämpö ja kosteussuoja.
Lisätietoja saa Moroccanoilin omilta sivuilta. Sieltä muuten löytyy myös videoiden kera ohjeita hiusten ja kampausten laittoon. Moroccanoililla näyttää olevan myös vartalonhoitotuotteita. Oi voi. Kuinkahan hyvää sellaiset tekisivätkään korppukäsille ja jaloillle, jos hiustenhoitotuotekin auttaa... 

3 kommenttia :

  1. Erittäin tervetulut postaus :)
    Eli Oulussa ainakin Goalaksesta kyseistä tuotetta löytäisi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, tämä menee kokeiluun !

    nimim. Pörröpää

    VastaaPoista