31.10.2010

Pikkujoulut on jo ovella

Huomenna on marraskuu, mikä tarkoittaa, että pikkujoulukausi on kohta vilkkaimmillaan ja on aika tarkastaa juhlakarderooppi. Mustassa mekossa, niin lyhyessä kuin pitkässä pärjää tietysti aina. Myös musta housupuku on pop. Mustan lisäksi tänä talvena on IN mm. eläinkuosit ja punaiset yksityiskohdat. 


Sitten oman vaatekaapin tarkastus: Löytyy nude mekko, mustia mekkoja on useampaakin eri mittaa ja mallia, on mustat piikkikärkiset korkkarit sekä avokärkiset platformit, on eläinkuosista kenkää sekä punainen ja musta iltalaukku.

Kengät Prahasta, Mekko H&M, Laukku Guess, Koru Pieces
Kengät Kyprokselta, Mekko Vero Moda, Laukku Guess, Huivi KappAhl
Kengät Vera Pelle (Boutique Caramella, Levi)

Tällä hetkellä näyttää siltä, että tulevia pikkujouluja on ensinnäkin firman kemut, jotka varmastikin vietän jossain näistä omista asuistani.  Sitten on kuoron kemut, joihin ei edes juhlatamineita tarvitse, koska niissä miljöö ja teema on jotain aivan muuta. Sitten on varmaan parit kavereiden kesken järkättävät juhlat, joihin myös vallan mainiosti saan yhdisteltyä näistä omistani jotain. Ainoa, mitä vielä vähän mietin, on itsenäisyyspäivän vastaanotto, mikä pidetään aivan juhla-/coctailpuku teemalla, joten sen illan asu tulee vaatimaan vähän enemmän harkintaa. Katsotaan nyt, kelpuutanko jotain mitä kaapista löytyy, vai pitääkö ostaa uutta.

Mutta kaiken järjen ja omien laskujeni mukaan kaapistani puuttuu ja on siis ostoslistalla tällä hetkellä vain nudet kengät, mitä olen kyllä halunnutkin jo pidemmän aikaa. Eli ei vain tällä tekosyyllä niitä tarvitse hankkia. Löysinkin jo Asokselta yhdet, jotka voisivat olla juurikin hyvät. Ja tuo Henkkiksen musta shortsihaalari himotuttaa muuten vain, eli voipi olla, että sen joutuu myös satsaamaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti