8.11.2010

Levi Days 5.-7.11.2010

Levin avajaiset tälle vuotta vietetty. Olipas se taas hauskaa. :)

Perjantaina otettiin töistä vähän varaslähtöä ja lähdettiin jo aamupäivästä ajelemaan kuuden kilon joulukinkku takakontissa kohti pohjoista (kinkkutarinaa jäljempämä). Ensin vain ajeltiin vähän aikaa ympäri Oulua unohtuneiden bikineiden ja uikkareiden perässä kun tarkoitus oli mennä myös testaamaan Levin uusittu kylpylä.


Rovaniemellä täytettiin vielä autot ruoka- ja juomaostoksilla... Sen mitä mahtui vielä täyttämään.  Muru kun sutkautti nokkelasti  lähtiessä, että mun matkatavarat (ja kymmenet kengät, pipot ja toppahousut) olis tarvinneet kuulemma jo oman auton, tai ainakin peräkärryn.

En ymmärtänyt kommentia.

Roin jälkeen alkoikin maisemat muuttua jo valkoisemmiksi. Ja etten sanoisi poroisemmiksi.... En ole varmaan eläissäni nähnyt noin älytöntä määrää poroja tuolla matkalla.. ja suurin osa niistä vielä keskellä tietä. Ja tuota väliä on kuulkaas jauhettu aikasta monta kertaa tässä viime vuosien aikana, niin työn kuin vapaa-ajan puitteissakin.


No perillä sitten tietenkin sauna päälle, kinkku uuniin, herkkuja pöytään ja skumppapullo auki. Siitäpä se sitten lähti. "Hyvää viikonloppua, nähdään sunnuntaina!"

Kinkun tarina on  muuten seuraavanlainen... Viime vuonna keksittiin ostaa Levin avaisiin joulukinkku. Silloinen kolmen kilon kinkku sitten syötiin nälissään kello viisi aamuyöstä alle puoleen tuntiin (meitä oli neljä, näköjään nälkäistä ihmistä). Siinä sitten kun ihmeteltiin, että mihin se possu hävisi, niin päätettiinkin tehdä Levin Avajais-Kinkusta uusi perinne.  Nyt siis mukaan pääsi kuuden kilon kinkku ja tällä kertaa se jopa riitti pariksi päiväksi, kun meitä oli kuusi ihmistä sitä syömässä.  Olihan se herkkua. Nami.


Lauantaina käytiin aivan päiväsaikaankin (siis valot päällä) vähän patsastelemassa ihmisten ilmoilla ja tekemässä samalla ne pakolliset kauppakierrokset. Siellähän sitä Katen kanssa ollaan jo lempparikauppaan suuntaamassa.


Miksi mää oon aina jotain pipohyllyä tonkimassa??
Mutta toisaalta, eihän pipoja ole koskaan liikaa! Eihän?

Takki Cross, Housut Helly Hansen,  Kengät Timberland, Pipo WM ja uudet hanskat Jack Pot
Joku tonttu unohti hanskat kotiin ja piti käydä sijoittamassa uusiin. Vähän oli turhan kalliit ajatellen, että minulla hanskojen tallessapysymisaika on yleensä noin kaksi viikkoa....  Mutta hätä ei lue lakia.


Muotinäytöstä oli tarjolla eturinteillä. Oli kyllä kivan näköistä settiä nyt tälle talvelle. Todella värikkäitä vaatteita taas, kunnon kasarimeininki on tullut takaisin. Harmi kun en tollo hoksannut huomauttaa kuvaajaa, että ottaisi vaatteiden väriloistosta kuvia...Ja harmi kun en ole säästänyt niitä kasariajan ihkuja neon värisiä lasketteluhaalareita ja takkeja tätä päivää varten. Odotan vielä sitä hetkeä kun ne tupsupipot isolla tupsulla tulee taas takaisin! :)


Majoituksesta... Levillä tämä perhe majoittuu vain ja ainoastaan Snow Whiten huoneistohotelleihin, joista toinen on aivan Levin Torin keskustassa ja toinen golfkentän vieressä lounaisrinteiden puolella. Hotellit on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Archeus, joka on suunnitellut koko Levin Torin keskustan (Sokos Hotellin sekä Hullu Poron ja Snow Whiten tilat). Snow White huoneistot on täysin varusteltuja luksus-sviittitasoisia huoneistoja, joissa on upea arkkitehtuuri ja tyylikäs sisustus.

Siinäpä oli pakollinen pikku mainostus niin omien kuin murunkin työnantajien puolesta =) 


Levin Tori ála Archeus
Johan tuota jo ulkoiltiin. Sitten vain kiireen vilkkaa... Irkkubaariin!

Zero Point ála Archeus
Joku korvikehan pitää Leskiselle olla aina kotoa pois ollessa... Levillä se on Irish Pub Oliver's Corner. Ja siinä niin sopivasti kadun toisella puolen, Snow Whitea vastapäätä...Ja tässä koko reissun teema pähkinän kuoressa:
Reinot reissussa!
Tässä kuvassa näköjään menossa saunaan, koko järjestyksessä tietenkin.


Kiitos Levi! Kiitos mussukat! Ensi vuonna taas!


Oliko muita Levin avajaisissa?  Ens viikonloppuna Maailman Cuppiin menijöitä? 

Ai niin! Ei me sitten muistettu käydä siellä kylpylässä!:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti