1.3.2011

Normiperjantai Pariisissa!

Bonjour!

Kotona ollaan taas ja pari työpäivääkin jo takana. Mahtava reissu takana. Kolme päivää vain valitettavasti on aivan liian lyhyt aika kiertää kaikki haluamansa paikat ja ehtiä lisäksi vielä shoppaileenkin. No, takaisin mennään vielä joku päivä.Perille päästyämme arvottiiin metronumero, hypättiin kyytiin ja etsittiin hotelli. Kirjauduttuamme sisään hotelliin, joka muuten oli todella viehättävä, pieni city-hotelli latinalaiskorttelin liepeillä, irtauduimme talvikamppeista ja vaihdoimme vähän kevyempään vaatetukseen. Tämän jälkeen nenät kohti Eiffel-tornia. Meillä ei ollut minkään sortin suunnitelmaa, että missä käydään ja mitä tehdään minäkin päivänä... Suunnitelmat tehtiin matkan kuluessa.

Ilma oli ok. Tai oikeastaan voi sanoa, että ilma suosi meitä. Siellä satoi vähän väliä, mutta kertaakaan emme joutuneet sateen alle... vaan se kuuro sattui aina kun olimme sisätiloissa. Että ei voi valittaa. Ja jopa minä, vilukissojen vilukissa, pärjäsin ohuella kevättakilla.

Kuka pakotti lomalla urheilemaan??

Eiffeltorniin sitten tietenkin kiivettiin jalkaisin. Luojan kiitos huippu oli kiinni, eli vain kakkostasolle piti jaksaa. Sieltä näkymät olivatkin jo melkoiset....


No jossain vaiheessa siellä ylhäällä alkoi jo palella ja tämä olis jo aivan mieluusti lähtenyt alaspäin... Mutta ei tuota ukkoa meinannut saada mihinkään sieltä... Ja sillä oli aivan selkeästi jotain mielen päällä... Jotain suurta, ehkä jotain tällaista. =)No haloo! Pariisi, Eiffel-torni, elämäsi mies... ei tarvitse varmastikaan miettiä mitä vastasin... Muru oli vielä itse omin pikku kätösin tehnyt minulle sormuksen sähköjohdon kuparilangasta... viisas mies ei mene sooloilemaan korukauppaan näin isoissa asioissa. =)

Että kyllä, sai blogikin taas uuden aihealueen; hääsuunnittelu. 

Me ollaan NIIN kihloissa!

Siinä sitten typerät virneet naamalla kierreltiin vielä ilta siellä sun täällä. Hypättiin Eiffeliltä bussiin tietämättä minne se menee...  Ajeltiin tovi ja seikkailtiin takaisin hotellille. Ei paljon tarvinnut miettiä, että lähtäkö vielä illalla jonnekin... Aivan tööt oltiin molemmat. Vähän kuoharia ja hääsuunnitelmia kunnes taju lähti.

Jatkoa seuraa toisen päivän merkeissä.... 

6 kommenttia :

 1. paljon onnea <3
  meidän Pariisin matkalla mies ei kosinu, ois kuulemma ollu liian arvattavissa. kihlauduttiin sit pari päivää reissun jälkeen, sinä päivänä ku meidän tontilla alko kaivuuhommat :D. mies oli taitellu samantyylisen sormuksen oman tontin koivunoksasta :D

  VastaaPoista
 2. Just aivan huippua! Ettei mennä sinne korukauppaan säätämään... Mutta jotain on keksitty, jotain omaa.. Parasta. <3

  VastaaPoista
 3. Onnea tulevalle morsmaikulle :). Ei olisi romanttisempaa paikkaa miehesi voinut löytää kosinnalle ;).

  VastaaPoista
 4. Hyvä kamera! ;)

  http://enninkengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista