25.4.2011

Huipulla ei aina tuule

Pääsiäinen on vietetty rauhallisin ja urheilullisin merkein. Kuvia tuli otettua todella vähän, oli niin sanotusti muuta tekemistä. Leville ajettiin perjantai-illaksi ja majoittauduttiin Levin Torilla A15:ssa, joka on pieni ja soma studiohuoneisto kera poreammeen ja parvekkeen.


Lauantaina suunnattiin mäkeen heti hissien avauduttua, että ehdittäisiin laskea mahdollisimman kauan rinteiden ollessa vielä siedettävässä kunnossa.

Ilmahan oli mitä mahtavin koko viikonlopun!! Tuolihississä istuessa kärpäset lentelivät ympärillä... Hieman normaalista poikkeavaa etten sanoisi..

Kahteen taidettiin jaksaa, ennen kuin meni sohjolumen kanssa hermot ja siirryttiin omalle parvekkeelle nauttimaan tervellisistä elämäntavoista: auringosta, oluesta ja pitsasta.Ja partsillahan tarkenikin jo aivan kesävarustuksessa.


Sunnuntaina suunnattiin heti aikaisin aamusta Ylläkselle.


Siellä oli vielä Ylläs-Ski puolen rinteet todella hyvässä kunnossa. Aurinko Expressiä olisi voinut hinkata ylösalas vaikka kuin kauan. Mutta Iso-Ylläksen puoli sohjoontui heti aamusta ja siinä vaiheessa kun palauduimme takaisin autolle, oli alastulo jo TODELLA vaikeaa.

Ei muuta kuin takaisin omalle parvekkeelle palvomaan aurinkoa ja nauttimaan viimeisestä illasta. Aamulla nousimme hyvissä ajoin ja lähdimme ajelemaan kotia kohti ennen pahinta ruuhkaa.

Olihan kiva reissu! Ja olihan kiva päästä taas mäkeen. Ja olihan kiva käydä Ylläkselläkin. Siellä tulee käytyä aivan liian vähän... Vaikka on ehdottomasti paras laskupaikka. Täytynee tästä lähtien ottaa tavaksi tuollainen päivän pyrähdys. Matkaakaan ei ole juuri mitään.

3 kommenttia :

 1. Ihanan näköinen tuo hotellihuone ja siis mä en kestä ku iski niiin kauhee tuo mäkikuume. Aivan upeat kelit teillä ollu!!!!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä ihana olla mäessä. Mekin oltiin aamusta heti liikkeellä, kun päivän mittaan sohjoontui eikä paukut reisissä riittäneet.
  Ihailtavaa, jos pysyitte pois terasseilta... Meillä meni iltapäivät kyllä aika sujuvasti niissä istuskellessa ja kavereita moikkaillessa.
  Ylläs on kiva näin keväällä, mutta tuuli paha talvisin! Levillä en pidä ainaisista siirtymäreiteistä ja kenkallaan olevasta eturinteestä ;). Pyhä ja Tahko laskullisesti parhaita, vaikka Rukalla eniten ollaankin.

  VastaaPoista
 3. Terasseilta pysyttiin kyllä pois, mutta omalla terassilla viihdyttiin sitäkin enemmän. Onhan se jääkaappi sielläkin. =)
  Joo Ylläs vaatii hyvän kelin, että siellä viitsii laskea. Nimimerkillä kokemusta on. Pyhällä olis myös hauska käydä joskus, pentuna olen viimeksi siellä käynyt.

  VastaaPoista