16.4.2011

Mylläys talkoot

Tänään päivä alkoi näin (kolmen kahvikupin jälkeen tietenkin):Kaikki vaatteet kaapista ulos. Neuleet ja muut talviset jutut "piiloon" alalaatikkoon...
 Vaaleat ja keväisemmät esille....Samalla tuli tehtyä taas jokavuotinen inventaariokin... Kylläpä se tuli taas kiva mieli ja kevyt olo, kun kaappi näytti väljältä ja vaaleammalta. Vielä kivempi mieli tuli siitä, että rakas ystävä Helsingistä oli täällä ja kävimme lounaalla juoruamassa. Sain myös lahjoittaa inventaariosta tälle ihanalle, odottavalle ystävälle muutaman a-mallisen topin ja paidan.


Löytyihän sieltä muutama hintalappukin vielä roikkumasta kevään uusimmista ostoksista... =)Seuraavaksi pitäis sitten varmaan alkaa lataamaan tätä ylijäänyttä tavaraa huuto.nettiin... huoh... Se jääköön vielä odottamaan. Nyt aion vain napottaa tv:n edessä loppuillan.

Hauskaa lauantai-illan jatkoa!

8 kommenttia :

 1. Minä tein tuon saman viime viikonloppuna. Huomenna menenkin kirppikselle myymään "ylijäämävaatteitani", jotka laitoin sivuun hyllyjen siivouksen lomassa.

  VastaaPoista
 2. Reipas oot! Ja aikamoinen saldo jäi kuitenkin vielä kaappiin ;). Kävin tänään viemässä Second Hand Storeen setin lisää. Uusi tuttavuus minulle, mutta ainakin edelliset olivat keskiviikon jälkeen hyvin jo rekiltä hävinneet. Liekkö syynä superedullinen hinta...?

  VastaaPoista
 3. Itsekin mietin tässä, että vienkö normaaliin tapaan viikkokirpparille, vai laitanko huuto.nettiin. Kummassakin omat vaivansa. Kirpparilla pitää jaksaa joka päivä käydä siivoamassa, mutta se tavaran sinne vieminen ja on helpompaa. Voi se olla, että kun olen kaikki loputkin laatikot ja vielä vaatehuoneen saanut koluttua, niin vien koko saldon sitten taas kirpparille. Viimeksi mulla oli Paljekirpparilla, se oli jees. Hyvin kävi kauppa.

  VastaaPoista
 4. Oulussa ei ole hyvin myyvää "itsemyyntikirppistä". Tai en ole ainakaan löytänyt. Etelässä asuessani kävin kesällä Hietsussa ja muina aikoina (about kerran vuodessa) Myyrmäki-hallin kirppiksellä. Mielestäni paljon helpompi setti: voit myydessäsi hinnoitella ja päivässä koko homma ohi. Ylijäämät tiputin pelastusarmeijan tms. laatikkoon.

  Paljekirppiksellä minullakin oli viime vuonna, mutta nyt päätin kokeilla tuota Second Handia.

  VastaaPoista
 5. Ei olekaan. Joskus kauan kauan sitten käytiin tasaisin väliajoin aina Hiukkavaarassa myymässä, ja silloin siellä kävi kauppa todella hyvn. Mutta olen ymmärtänyt, että sinne on aivan turha enää lähteä tavaroitaan kantamaan... Minäkin lähtisin mieluiten myymään itse päiväksi, ja se olisi sillä selvä sitten. Aikaisemmin olen aina vieny Second Handiin, mutta viimeksi kokeilin Paljetta jo pelkästään auton pysäköintomahdollisuuden vuoksi. Helpompi käydä siivoilemassa.

  VastaaPoista
 6. Törmäsin joskus, siitä on aikaa jossain netissä juttuun, että muutamat täkäläiset bloggaajat olivat sopineet yhteisen päivän Hiukkavaaraan, varanneet jokainen oman pöydän ja mainostaneet sitten sitä laajemmin; kauppa oli ilmeisesti käynyt todella hyvin. Tuo pitäisi uudia, minäkin nimittain haluaisin myydä ihan itse paikan päällä, multa varastettiin Secondhandstoresta.. :/

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea, K! Mulla on varastettu Palje-kirppikseltä, joten eiköhän niitä rosmoja riitä valitettvasti joka paikkaan :(.

  VastaaPoista
 8. Aina niistä varastetaan, ei sitä voi estää... Ihmiset vain ei ole rehellisiä. Ja tavaraa siirtyy vääriin pöytiin ja menee hukkaan...
  Tuollainen tempaus olisi kyllä todella hyvä idea! Minullakin olisi paljon ei bloggaavia kavereita, jotka olisivat kiinnostuneita.

  VastaaPoista