3.4.2011

Tehtailtu kihlajaiskuva

Palaveri valokuvaajamme kanssa kihlajais- ja hääkuvauksesta on sovittu ensi viikolle. Meillä on jo aika selvä sävel, että minkä tyylistä kuvaa me halutaan. Olemme sopineet, että niin kihlajais- kuin hääkuvauskin tehdään miljöössä. Kihlajaiskuvaan on paikkakin jo valittuna. Ja kuin tilauksesta valokuuvaja Kyle Halen blogiin ilmestyi hieman samantyylisessä paikassa otettuja kihlajaiskuvia, joista moni miellytti silmää muutenkin. Kivoja asetteluja, kuvakulmia ja valaistuksia.

 Jostain tämän tyylisestä, missä ihmiset sulutuvat tavallaan miljööseen, voisi tehdä vaikka taulun.

Kengät pitää kuvata aina!
Pähkinän kuoreen kiteytettynä me tykätään, että kuvassa on "ei tyypillinen" asettelu kihlajais-/hääkuvaan. Kuvassa voidaan olla kokonaan erillään toisistaan. Tai jos kuvassa ollaan rinta rinnan parina poseeraten, niin kuvassa on joku muu juju. Joko toinen ei näy kokonaan, tai toinen on kuvassa tarkennettuna, ja toinen näkyy sumeana. Tai kuvan pointti on se miljöö, ei se kuvattava pari. Tai kuvassa kuvassa voi olla myös joku hieno valaistuksellinen yksityiskohta.


Tässä oli vain pieni osa näistä kihlajaiskuvista. Kaikki kuvat, ja monia muita upeita kuvia löytyy Kyle Halen sivuilta.

4 kommenttia :

 1. Nämä ovat hienoja kuvia ja itse toivon myös samantyylisiä kuvia hääpäivänä...siis että on erikoisia kuvakulmia, hieno miljöö, kuvissa on joku juju jne.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia...jos joskus menisin naimisiin haluisin just jotain tuontyyppistä. En mitään semmosta perusposeeramista.

  VastaaPoista
 3. älyttömän upeita!
  itsekään en niin syty peruspönöttämiselle studiossa ja haluan itsellenkin jotain tämän tyylistä sitten kun aika koittaa :)

  VastaaPoista
 4. Hauskan oloinen setti ja itselle myös uusi tuttavuus tämä Kyle Halen. Mukavaa, että Suomessakin kihlakuvauksen suosio on kasvamassa. Se on myös asiakkaalle helppo tapa varmistaa, että yhteistyö kuvaajan kanssa toimii sitten varmasti myös hääpäivänä.

  VastaaPoista