17.5.2011

Cannattaisin Cannesiin

Cannesin filmifestivaalit ovat meneillään ja sen inspiroimana mietiskelin, että minkälaista juhlapukeutumista sitä itse tuollaseen tapahtumaan suunnittelisi. Tänä kesänä kun ei tunnu olevan mitään suurempia juhlia tulossa, että olisi se hyvä syy ostaa jotain uutta kaappiin, niin täytyy nyt tyytyä vain haaveilemaan näistä asuista.

Tänä kesänä valitsisin todennäköisesti juhlavaatteeksi nuden/kullan ja punaisen yhdistelmää.... Pääpointtina olisi juhlapuvun ilmavuus ja keveys sekä asusteet ja meikki.Oli puku sitten pitkä tai lyhyt, housut tai hame niin helmat/lahkeet hulmuaisivat ja tunnelma olisi keväisen kevyt ja raikas. 

Punaiset huulet ja asusteet olisivat piste i:n päälle nuden mekon kanssa!


Cannes paikkana, niin kuin Ranskan Riviera yleensäkin, kiinnostaisi jo matkakohteena sinänsä. Hienoja maisemia, shoppailumahdollisuuksia ja varmasti paljon nähtävää. Luonnollisestihan kuitenkin nyt siellä olisi tarjolla lisäksi vähän glamouriakin. Ja kukapa ei pikku glamouria elämäänsä kaipaisi? Olisihan se mahtava olla todistamassa sitä tunnelmaa ja ilmapiiriä, joka kaupungissa festivaalien aikaan on.

Juhlista, juhlapuvuista... ja tietenkin matkoista haaveillen... Hyvää illan jatkoa! :)

1 kommentti :

  1. Cannes on ihana kaupunki, olen muutaman kerran käynyt :)

    VastaaPoista