26.5.2011

Elämää palkintopallilla

Viime viikolla mainitsin, että kohta tulee tapahtumaan jotain kivaa ja jännittävää...
No, ei se mennytkään aivan niin kuin elokuvissa. Vielä ainakaan.

Aloitetaanpas alusta. Olemme molemmat murun kanssa vankkumattomia Amorphis faneja. Bongasin taannoin sattumalta Facebookin kautta kaiutinvalmistaja Amphionin järjestämän kilpailun...

Minähän otin osaa kilpailuun ja kirjoitin idean mieleiselleni fanitapaamiselle:  Kun kaksi todellista fania on menossa naimisiin, niin mikäpä olisi parempaa kuin saada Amon pojat häihin esiintymään ja juhlimaan kanssamme. (Jopa "meidän yhteinen kappale" on Amorphiksen biisi, mitä en kylläkään muistanut "mainostaa" kun ideaani kirjoitin.)

Ja niin siinä kävi, että minut, joka ei koskaan voita mitään, äänestettiin voittajaksi. Myös kisan järjestäjä oli sitä mieltä, että ideani oli loistava. Oli puhunut siitä Amon pojille jo ennen kuin voittamiseni vahvistui. Heti minua kuitenkin masennettiin tiedolla, että häidemme ajankohta on todella hankala idean toteuttamiselle.

Eli palkintonani oli päästä kuuntelemaan kaverin kanssa ennakkoon bändin uusi levy Amphionille Helsinkiin ja MAHDOLLISESTI saada vielä se ideoimani fanitapaaminen.


Meidän piti viime perjantaina olla Helsingissä kuuntelemassa eilen julkaistua levyä ennakkoon. Kävi kuitenkin niin, että itse Amorphis ei olisikaan päässyt paikalle tuolloin, joten meille ehdotettiin vaihtoehtoja.
1. Menemme kuuntelemaan levyn ilman bändin seuraa
2. Menemme levyn julkkkaribileisiin Bar Bäkkärille 25.5. (eli eilen)
3. Saamme seuraavalle Oulun keikalle liput ja bäkkäripassit ja pääsemme tapaamaan bändiä silloin

No, pitkän harkinnan jälkeen päädyimme kolmosvaihtoehtoon ja nyt sitten vain odotellaan bändiä Ouluun!
Kaikki raajat  ristiin, että myös itse ideani toteutuisi. Se olisi kyllä unelmien täyttymys. Enpä voisi parempaa häälahjaa toivoa! Ei kuitenkaan uskalla elätellä toiveita...

Eilinen menikin sitten aivan erilaisissa meiningeissä, nimittäin Nordean järjestämässä tapahtumassa Ouluhallissa. Amon sijaan kuunneltiinkin Paula Koivuniemeä ja kävihän siellä tuoreet maailmanmestaritkin pokaalin kanssa. =)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti