30.6.2011

Kohde

Maanantaina käytiin katsomassa paritalon puolikasta, joka vaikutti kuvien perusteella etuovessa oikein mielenkiintoiselta.

Ja sitä se olikin. Talo on rakennettu -81, mutta oli arkkitehtuuriltaan paljon 70-luvun tyyliä. Pohja oli todella hauska. Se oli ns. kahdessa kerroksessa, mutta kolmessa tasossa. Sisääntulotasossa oli vain yksi avoin tila, jossa keittiö ja olohuone. Lisäksi kerroksessa oli wc.Siitä pari porrasta alas

niin tultiin takkahuoneeseen ja saunatilaan.
Ja jos taas mentiin portaat ylös, niin tultiin yläkertaan, jossa 2 makuuhuonetta, kylpyhuone/wc sekä iso vaatehuone. Toisesta makuuuoneesta oli käynti suurelle terasille.

Asunnossa oli todellakin potentiaalia. Hinta vain on aivan järjetön ajatellen, että siellä pitäisi saunaa lukuunottamatta kaikki laittaa uusiksi. Myös lämmitysjärjestelmiä pitäisi uusia sekä yläkerran terassi kaiketi rakentaa uudelleen. Asunto oli todella huonossa kunnossa, paljon huonommassa kuin kuvat antavat ymmärtää. Mikä ei siis todellakaan haittaa, jos hinta vain on kohdallaan. Tässä ei ole.

Toisaalta se, että sauna ja kylpyhuone on jo remontoitu, oli myös miinustekijä. Vaikka sauna olikin aivan hyvä, ja kylppäri menettelevä, niin ei se vain voita itse suunniteltua ja laitettua missään nimessä. Kylpyhuoneessa oli tehty todella outo ratkaisu kodinhoitotilan suhteen, joka varmastikin pitäisi purkaa ja laittaa myös uusiksi.

Miltäs näyttää?

4 kommenttia :

 1. Näyttää todellakin siltä, että tuossa olis potentiaalia vaikka mihin! Mutta rahaa tuohon remonttiin saa uppoamaan kyllä melkoisesti! Mitä tuossa on neliöitä ja mitä on pyyntihinta? En tajua hintatasosta siellä päin mitään, mutta olis kiva vertailun vuoksi kuulla :)

  VastaaPoista
 2. Neliöitä 150 ja hintapyyntö 259.000.

  VastaaPoista
 3. Mekin huomattiin tuo ilmoitus ja todettiin saman tien, että onpa kova pyyntö, kun kaikki menis uusiksi. Ja jos siellä vielä lämmitysjärjestelmät ym. pitää laittaa, niin hohhoi. Tovin saavat myydä. Sata tonttua pois...

  VastaaPoista
 4. Näin mekin ajateltiin, satatonnia pois hinnasta, niin voidaan keskustella.

  VastaaPoista