21.8.2011

Ideaton

Olen ollut tänään aamupäivän Citymarketin hevi-osastolla kuvattavana sinisessä verryttelyasussa, tukka huonosti ja meikit poskilla. Valokuvaajaltamme on tulossa uusi näyttely, ja pääsimme kuoron porukalla kantamaan kortemme kekoon näyttelyn aikaansaattamiseksi. Tämä kuvaus sai minut myös muistamaan, että hääkuvauskin lähestyy uhkaavasti, eikä ole vielä mitään ideaa, ei paikasta eikä tyylistä. Miten sitä keksisi jotain hauskaa ja erilaista...Jotain meidän näköistä...Olisihan se hauskaa, että emme edes näkisi ennen vihkimistä. Mutta se taitaa olla silkka mahdottomuus. 


Nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja oikeasti miettiä nämä kuvausasiatkin valmiiksi.

kuvat: Jasmine Star & Gina Leigh & Hudson River Photographer

3 kommenttia :

 1. Meidän kuvauksissa paras otos tuli juurikin siitä "suunnitelmallittomuudesta" (hirviä sana...). Originaalisti kuvat piti ottaa maaliskuisissa häissä Ainolanpuistossa. Juu - arska paistoi, pakkasta oli ja morsmaikku jäätyi kahlatessaan hangessa. Studion varmistelukuvissa paras otos = kiitoskortti on kuitenkin se viimeinen - keskarin (joka olikin nimetön) näyttäminen kuvaajalle, joka tuli sydämestä :). Eihän teidän tarvii kuin mennä paikalle - Marjo hoitaa homman :)!

  VastaaPoista
 2. Hei,
  tämä liittyy edelliseen postaukseen. Älä ihmeessä poista saunatiloista wc:tä. On ehdottomasti tarpeellisempi kuin toinen suihku, oikeesti. Toinen suihku jää helposti käyttämättä, mutta wc:n tarve on ainainen. Nim. kokemusta on.

  VastaaPoista
 3. Tickler: Joo, eiköhän me/Marjo jotain keksitä. =)

  Anonyymi: Moi, tätä kyllä mietittiin paljon. Meillä on tällä hetkellä wc suihkutilassa, eikä ole tarpeen ollut. Toisaalta taas kahta suihkua ollaan kaivattu todella monta kertaa. Tulevassa asunnossa on kuitenkin tällä hetkellä 3 vessaa, saa kaksi riittää meille.

  VastaaPoista