3.8.2011

Mangon syksyä

Töihin palaamisen myötä alkaa aina myös syksyn odotus. Sitä jo odottaa ilmojen kylmenemistä, että saisi päivittää vaatehuonetta ja laittaa jotain syksyistä päällensä. Katse siirtyy pitkiin housuihin, jakkuihin, neuleisiin ja huiveihin. Ei oikein enää kesähepeneet kaapissa kiinnosta.

Mutta niin se vain tuntuu menevän. Kevättalvella alkaa kaivata kesähepeniä, ja kesän lopulla lämpöisiä syysvaatteita... ja luonnollisesti niitä uusia mallistoja ja värejä, mitä uusi kausi aina tuo tullessaan. Vaikka lämpimän ystävä enemmän olenkin, niin ei sitä kesääkään koskaan loputtomiin jaksa.


Siksipä onkin niin ihanaa, kun meillä on neljä vuodenaikaa! Minusta se on Suomessa elämisen suuria rikkauksia. Vai mitäs mieltä siellä ollaan?

Varsinkin kun on koko loman hipsinyt samoissa varvassandaaleissa ja melkeinpä samoissa vaatteissakin, niin on mukava alkaa taas miettimään mitä päällensä pistää. 

kuvat: Mango (pre-fall collection)

1 kommentti :

  1. Vaikka täysin kesäihmiseksi tunnustaudunkin niin onhan syksyssäkin ne omat puolensa :) Ihanat neuleet, saappaat, kaulahuivit... Ja tietty tunnelmalliset kynttilät ja takkatuli :)

    VastaaPoista