12.8.2011

Kaikelle paikkansa

Pikkuvessamme kalusteista tuli kyselyä, niin tässäpä vielä tämä, oikeasti keittiöön tarkoitetuista kalusteista koottu kokonaisuus.

Löytäessäni vähän kuin vahingossa K-Raudasta takaseinällä olevan tapetin tein heti päätöksen vessani sisustuksesta. Kävelin liikeessä olevaan Domuksen pisteeseen ja suunnittelimme minulle haluamani vessan.

Altaan alapuolella on kaappi (esimerkiksi wc-papereille) ja tämän vieressä on iso kaksiosainen, hidastimilla varustettu vetolaatikko. Vetimet on Ikeasta, samat kuin keittiössä ja kylpyhuoneessa. Allas ja hana ovat molemmat Westerbergsin.

Halusin meikit käyttäjäystävällisesti "näkösälle" ja erilleen muusta tavarasta. Ylälaatikko on nyt kokonaan varattu meikeille ja rasvoille. Ja alalaatikko taas koruille, puhdistusaineille, hajuvesille, lääkevarastolle ja niin edelleen. Alalaatikkoon ei mitään tolkuttoman korkeita purkkeja mahdu pystyasentoon. Sellaiset olenkin varastoinut kylpyhuoneeseen.

Karsin tuolta muuten juuri pois muovikassillisen tavaraa. Lapsen askelin kohti muuttoa. Raakasti vain roskiin kaikki vähänkään tarpeettomalta tuntuva. Että hyvin sinne kaiken kaikkiaan tavaraa mahtuu. Samanlainen laatikkosysteemi uuteen asuntoon myös, kiitos!


11 kommenttia :

 1. Moi!

  nuo laatikot näyttää niin käteviltä! Mikä Ikean vedin tuo on? Ilmeisesti mahtuu kalusteiden väliin hyvin? Ja kun porausreiät tulee sisäpuolelle, niin jos kyllästyy joskus niin on helppo vaihtaa uudet kun ei jää jälkiä.

  -nita

  VastaaPoista
 2. Moi,

  vedin on nimeltään Grip. Kahden kappaleen pakkaus maksaa 2,95 euroa ja se sopii 16-20 mm paksuihin oviin.
  Hyvin mahtuu kalusteiden väliin.
  Olen tykännyt.

  VastaaPoista
 3. Laatikot ovat kyllä käteviä! Meillä on Svedbergin allas, jonka alla on kaksi isoa laatikkoa. Toimii hyvin.
  Mietin vain noita laatikoitanne katsoessa, että missäs on miehesi tavarat :)?

  VastaaPoista
 4. :)
  NO ne on kylppärissä. Tämä oli se tyttöjen vessa. ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan upea veski! Kaikki niin nätisti laatikoissa järjestyksessä =)

  VastaaPoista
 6. Kaunis vessa teillä :)
  Nuo laatikot ovat kyllä todella kätevät! Nyt vain ylipuhumaan miestä, että meidän vessa kaipaisi pientä kohennusta ;)

  VastaaPoista
 7. Hanna: Kiitos. =)

  Satu: Kiitos, ei muuta kuin kissa kotona pöydälle =)

  VastaaPoista
 8. Heippa! Löysin blogisi ihan sattumalta ja koukkuunhan tässä jäi. :D

  Meillä alkaa huhtikuussa ensiasunnossa remontti ja nyt mietitään kovasti tapetti vaihtoehtoja. Kävimme kattomassa K-raudan tapetteja, harmikseni en sieltä tällaista ihanaa tapettia löytänyt. :/ Onkohan tämä minkä valmistajan tai minkä "nimistä" tapettia? Olisipa ihana löytää...tässä on niin kauniit värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa kurkkimaan. =)

   Muuta vinkkiä en nyt voi antaa, kuin tuo K-Rauta, koska en löydä tapettia itsekään enää mistään netistä. Varmasti laitan tietoa heti, jos tapetin jostain bongaan, mutta pahoin pelkään, että sitä ei sitten enää ole olemassakaan... :/ Onnea etsintään. Ja perästä kuuluu, jos minä sen löydän.

   Poista
 9. Oi, miten ihana vessa! Itsekin suunnittelen vessaremppaa ja sattumalta tänne sinun blogiin eksyin. Mikä tuon kalusteen syvyys on? Itselläni ei mahdu normaali syvyiset kalusteet ja se tuottaa vähän päänvaivaa, mutta tuollainen kalustesyteemi vaikuttaa tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa olla aivan normaaalisyvyinen, kun on kerran keittiövalikoimasta kaluste.

   Poista