19.9.2011

End Of An Era

Terveisiä Pikisaaresta!
Viikonloppuna jätettiin hyvästit vanhalle asunnolle. 4 vuotta ja 1 kk 17 päivää takana. Pisin aika mitä olen missään asunut sen jälkeen kun muutin pois kotoa. Mutta hyvillä mielin kohti uutta kotia. Kunhan sinne vain joskus pääsisi... Nyt pitäisi jaksaa ensin viettää reilu pari kuukautta pahvilaatikkoelämää toisten nurkissa, ja sen jälkeen vasta alkaa suunnitella remonttia. Että hermoja varmasti vaaditaan seuraavat... monta monta kuukautta.  Mutta eiköhän tästä selvitä kuitenkin vielä voittajina.


Muutto meni hyvällä porukalla joutuisasti. Ehdittiin hyvin vertailla vielä lauantai-illan päälle 5 punaviini- ja 5 kuoharivaihtoehtoa. Olipa muuten vain hyvä, että kirjoitettiin kaikki mielipiteet ylös muistiin. =) Valintaa ei vielä kuitenkaan uskallettu tehdä. Vaatii siis todennäköisesti uusintakierroksen.

ps. Google Readerissa näyttäisi olevan 529 uutta lukematonta otsikkoa.... a-pu-a!

2 kommenttia :

  1. No sinne se sitten jäi! Mutta mitenköhän maltatte ihanasta Pikisaaresta lähteä :)? Onneksi teillä tapahtuu nyt niin paljon kaikkea, ettette ehdi "juurtua" sinne. On se vain niin kaunis alue!

    VastaaPoista
  2. On se kaunis. Ja hyvällä paikalla. Sitähän minä vähän jo mietinkin, että kun tähän paikkaan tottuu, niin miten tästä malttaa mihinkään lähteä. =)

    VastaaPoista