6.9.2011

Morsiuskenkä

Nyt ne on täällä. Minun morsiuskenkäni.

Ja vastoin kaikkia ajatuksiani, ne ovatkin väriltään... valkoiset!

Miettiessäni Minna Parikan Jaqueline mallia löysin Brandokselta nämä. Jaqueline on kyllä ihana, mutta ajattelin sen olevan liian korkea tuohon tarkoitukseen, kun pitää koko pitkä ilta jaksaa seistä ja tanssia. Toisekseen, jos olisin päätynyt mustaan, ei niissä olisi ollut mitään hääpäivään viittaavaa spesiaali-juttua.


Tässä Raquel mallissa on juuri sopivan korkea kanta. Mallin ja kiiltonahan ansiosta nämä eivät ole aivan perinteisen hääkengän näköiset, vaikka valkoiset ovatkin. Ja koska pukuni ei ole puhtaan valkoinen, ajattelin hohtavan valkoisten kenkien ja helmien sopivan asusteeksi paremmin kuin hyvin. Rakastan myös kenkien sydämen mallisia yksityiskohtia! Mielestäni näissä on juuri sopivasti jotain kivaa ja erilaista hääkengiksi, mutta ovat kuitenkin malliltaan ja väriltään sellaiset, että voin käyttää niitä jatkossakin.

Tykkään! <3

14 kommenttia :

 1. Noi on kyllä ihanat kengät! Itselleni ei Parikat oikein sovi, mutta tykkään erityisesti juuri noista sydänkengistä. Hienot!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Itse sain juuri eilen elämäni ensimmäiset Parikat ja sama malli kuin sinulla, mutta mustassa kiiltonahassa. Tilasin myös Brandokselta. Olen aivan myyty, niin kivat jalassa. :)

  http://luksustaarjessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ne tuntuvat kyllä uskomattoman kivoilta jalassa. Kyllä varmasti jaksaa hillua koko päivän ja yön. Ainakin jalkojen puolesta. =)

  VastaaPoista
 4. Onpas kauniit! Ja mietinkin juuri, että Riinahan taisi ostaa samat mustina :). Kyllä noilla kelpaa jorailla!

  VastaaPoista
 5. IHANAT <3 Nää oli just ne mun lempparit. Pitäiskö tilata noi mustina... Jos Lontoon reissulta jää rahaa, niin mä tilaan. Eli siis on hyvin epätodennäköistä, että noita löytyy mun kaapista lähitulevaisuudessa :D

  VastaaPoista
 6. Oi oi, tykkään myös! Katselin aikoinaan noita kenkiä, mutta päädyin kuitenkin nipistämään budjetista ;)

  VastaaPoista
 7. Osuiko koko heti kohdalleen? Ajatelin nimittäin tilata tytölle Parikat yo-juhlakengiksi.

  VastaaPoista
 8. Tais osua. Otin 37. Mun jalka on 37,5 tarkalleen. Se on napakka, mutta ei purista. Mietin kyllä, että miten käy kun koko päivän kengät jalassa on ja jos jalka turpoaa... että pitääkö sittenkin vaihtaa kolmekasiin. Mutta toisaalta, meneekö se liian isoksi. =)

  VastaaPoista
 9. Nahkakenkä antaa aina periksi. Vähänkin liian iso kenkä lonksuu eikä ole mukava jalassa.

  VastaaPoista
 10. Joo, tuokin pointti kävi mielessä. Eiköhän ne ole hyvät tuossa koossa.

  VastaaPoista
 11. Aivan upeat! Ihanan persoonallinen valinta! Todella suloisen tyttömäiset ja sirot! Noilla kengillä voi pistää jalalla koreasti :)

  VastaaPoista