17.10.2011

Valittu
Saatiin viime viikolla keittiötarjous Kiimingin Kalusteelta. Tarjous oli niin hyvä, että otimme sen kiljuen vastaan. Saamme siis joulu-tammikuussa mittatilauskeittiön tammiviilusta ja massiivitammesta.

Teimme pieniä viilauksia vielä mallinnuskuviin. Takaseinän valkoisesta kalusteesta poistettiin vetimet, ja laitettiin tilalle pomppusaranat. Jääkaapin ja pakastimen ovissa on nyt tukevammat vetimet. Hana muutettiin Gustavsbergin mustaan Coloric hanaan ja Franken musta allas käännettiin alkuperäisestä peilikuvaksi, jotta lieden ja altaan väliin jää laskutilaa.

Nyt on lattiakin muutettu Saimaksi. Tässä on nyt ladonta aivan suoralla kuviolla.
Miltäs näyttää?
Pakko kait niitä muitakin vaihtoehtoja on kuitenkin kokeilla, eihän sitä muuten osaa päättää. :)

2 kommenttia :

  1. Kiitos kalusteentekijävinkistä, pitääpä muistaa itsekin pyytää heiltä tarjousta. Vielä Saimasta, selvisikö kovuus? Ottakaa joku muu ladonta, kun tuollaiseen "vanhempaan" taloon sellainen sopisi niin hyvin:)!

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä selvinnyt, edelleen odotellaan niitä näytteitä. Vähän on nyt sellainen fiilis, että Saimaa pidetään niin "Saimana", että ei ole tarvetta edes näytteitä lähetellä. Pitäisi sika säkissä ostaa. Ihmettelen, että miksi ei arkkitehtitoimiston materiaalikirjastoon halua innolla tuotetta toimittaa, josta mahdollisesti poikisi paljon lisääkin kauppaa... No, koitetaan saada näytteet, että voidaan päätös tehdä. Kerron sitten lisää kun tiedän jotain.

    VastaaPoista