22.12.2011

Askartelua

Häävalmisteluissa askarteluun ja sen suunnitteluun käytimme kokonaisuudessaan varmaankin maksimissaan tunnin...ja sekin taitaa olla yläkanttiin laskettu. En ole oikein koskaan ymmärtänyt hääaskartelun ideaa... Koska meillä juhlat olivat iltajuhlat ja vain aikuisille, niin sitä suuremmalla syyllä keskityimme vain kukkiin ja kynttilöihin, ja pidimme koristelun mahdollisimman yksinkertaisena. Plaseerauskortit olivat ainoa välttämätön paha, mikä oli oikeastaan pakko tehdä... Tähänkin keksin idean lennosta Sinooperissa seistessäni kaksi päivää ennen häitä.

1. Paketti puisia minipyykkäreitä ja värjäys hopeaspraylla

2. Kartongista sopivan kokoinen plaseerauskortti

3. Hopeinen sormustarra ja nimi lappuun

4. Valmis


Ajatuksenani oli myös se, että näillä voi merkata viini-, ja illemmalla boolilasinsa. Todellisuudessa laput roikkuvivat loppuillasta kaikilla vaatteissa ja nimiä vaihdeltiin keskenään. Itselläniki taisi olla jopa kolme nimeä parhaillaan, eikä yksikään niistä ollut enää morsian... missä lie se lappu meni siinä vaiheessa. =)

2 kommenttia :

  1. Hyvä idea! Itse tykkään askarrella, mutta jotenkin kutsuissa ja muissa "virallisemmissa" lapuissa on jo niin paljon tekemistä, ettei enää huvita detaljienkin kanssa vääntää loputtomiin. Yksinkertainen on usein kaunista. :)

    VastaaPoista
  2. No niin minäkin tykkäisin... jos joku ohjais ja opettais ja ostais kaikki tavarat. =) Mun pitäs mennä johonkin askartelukerhoon. Se oli koulussa kivaa, kun joku sanoo koko ajan, että mitä pitää tehdä :)
    Me ei askarreltu edes kutsuja.

    VastaaPoista