20.12.2011

Hetki vielä H-hetkeen

Häät on nyt sitten vietetty ja voin sanoa, että olipahan parhaat häät, missä olen koskaan ollut. =) Ja mikä parasta, moni muukin tuntui ajattelevan samoin. Vieraat pitivät paikasta, ruuasta sekä rennosta ja välittömästä tunnelmasta aivan yhtä paljon kuin itse hääparikin.


Mehän emme todellakaan olen häistä stressanneet. Aloitimme varsinaiset järjestelyt muuttopäivänänä, eli noin vajaa 2 viikkoa ennen h-hetkeä. Ja hyvin ehdittiin. Morsian joutui kyllä muutaman kerran sanomaan huomattavasti herkemmin hermostuvalle sulholle, että ei tässä mittään hättää... valmiissa maailmassa kun ollaan.


Perjantai-iltana käytiin laittamassa juhlapaikka kuntoon. Muutoin hyvinkin tumma ja punatiilen sävyinen tila täytettiin valkoisella. Valkoiset pöytäliinat saivat kaverikseen valkoisia tulppaaneja valkoisissa maljakoissa sekä paljon valkoisia kynttilöitä.

Illan/valojen hämärtyessä paikka näytti entistäkin kauniimmalta...Illalla ehdittiin vielä käydä heittämässä keikkakin ja rentoutua kuohuviinin äärellä ennen kuin vetäydyimme tyttöjen kanssa Arinaan yöksi.

9 kommenttia :

 1. Todella ihanan näköinen juhlapaikka! Ihanaa, että häät olivat onnistuneet sekä parin että vieraiden mielestä. Jäi taatusti hyviä muistoja :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kontrastin tuo runsas valkoinen kyllä luo juhlapaikkaan. Kaunista. :)

  VastaaPoista
 3. paljo oli vuokra, jos haluaisit kertoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan voin kertoa, että vuokra oli 1400 euroa. Häävarauksissa saa koko viikonlopun käyttöönsä. Saimme laittaa paikan kuntoon perjantaina heti aamupäivästä alkaen, ja tyhjensimme tavarat sieltä vasta maanantaina. Aivan loistava! Paikan pitäjä on aivan ihku ja auttaa varmasti kaikessa missä vain voi. :)

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta! Otettiinkin yhteyttä tonne ja mennään tänään kattoon paikkaa. Saas nähä miltä näyttää sit livenä meirän silmiin. :)

  VastaaPoista
 5. Todellaki oli aivan ihana paikka ja se pitäjä ihan huippu tyyppi! Sinne mekin taidamme mennä. :)

  VastaaPoista