26.1.2012

Amarth in Amsterdam

Päätös on nyt tehty, ja matka varattu. Amsterdamiin suuntaa tämä pariskunta helmikuun viimeiseksi viikonlopuksi. Kiitos ideoista ja vinkeistä, pistämme kaikki varmasti korvan taakse. Nyt mennään kuitenkin Hollantiin, kun se on kummallakin ollut mielessä jo pidempään. Hotelliksi valitsimme Grand Hotel Amarth Amsterdamin, joka vaikutti sekä sijainniltaan hyvältä että ulkonäöltään ja sisustukseltaan mielenkiintoiselta.


Tasan kuukausi näihin maisemiin! Jei!! =)
Ihana päästä hetkeksi pois remontin keskeltä, vaikka toisaalta täältä ei meinaisi mihinkään malttaa lähteä... Kyllä pikku lepo tekee varmasti hyvää, kun kohtalaisen ympäripyöreitä päiviä on tässä tehnyt jo tovin.

Leppoisaa torstai-iltaa kaikille.

4 kommenttia :

 1. Kannattaa ottaa sitten lämpimät vaatteet mukaan, täällä nimittäin talvi alkaa vasta nyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Okei. Kiitti vinkistä. Eiköhän siellä ole kuitenkin lämpimämpää kuin täällä nyt... Toivottavasti. :)

   Poista
 2. Hyvä päätös! Ja hotelli näyttää niin kivalta! Älkää ähkyttäkö itseänne liikaa nähtävyyksillä vaan muistakaa nauttia kaupungin menosta ja kanavista. Ehkäpä pääsette luistelemaankin kanavilla!

  VastaaPoista
 3. En osaa luistella! En ole ylä-asteen, jolloin jo lintsasin kaikki mahdolliset luistelutunnit, luistellut kertaakaan. Enkä luistele. Ala-asteelle lensin turvalleni, tikkejä leukaa ja luistelijan urani jäi siihen. :)
  Mutta nautitaan varmasti! :)

  VastaaPoista