30.1.2012

Huomenlahja

Palataan taas pitkästä aikaa vähän hääaiheisiin, joista ensimmäisenä huomenlahjat. Sain rakkaaltani ihanan käsintehdyn kaulakorun Sassi Designilta.

SASSI DESIGN on pieni suomalainen perheyritys, jonka intohimona on kauniiden ja hyvin tehtyjen jalometalli-korujen suunnittelu ja tekeminen. Tavoitteena on paras mahdollinen muotoilu ja laatu sekä asiakaspalvelu. 

SASSI DESIGN toimii Länsi-Uudellamaalla Fiskarsissa, ruukkiyhteisössä, jossa sillä on kaksi myymälää vanhassa kasarmirakennuksessa keskellä kylää ja käsityöpaja kivenheiton päässä myymälöistä entisessä veitsitehtaassa.Kannatan suomalaista designia ja käsitöitä, joten lahja oli siinäkin mielessä, ihanan ulkomuotonsa lisäksi, aivan napakymppi. Love it. 

Itse toimin huomenlahjan kanssa niin, että annoin sen sulhaselle jo hääpäivän aamuna. Ostin hänelle valkokultaiset kalvosinnapit, hyvin yksinkertaiset ja tyylikkäät. Kaiverrutin toiseen kihlajaispäivämme, ja toiseen hääpäivämme (apumuistiksi, ettei pääse unohtumaan :)) Koska hän tarvitsi niitä hääpäivänä, oli luonnollista, että annoin lahjani jo hääpäivän aamuna. 

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

2 kommenttia :

  1. Ihanat huomenlahjat! Ja lämpimät onnittelut näin myöhässä! Kommentointi jäänyt kun aina luen Ipadilla, jolla kommentointi ei jostain syystä onnistu...

    VastaaPoista