3.1.2012

Kutsukortti

Kuten aikaisemmin kerroin, ei meidän häihin askarreltu kuin plaseerauskorttien verran. Kutsukortit tehtiin (tai siis herra teki) koneella ja painatettiin muualla... Mustavalkoisessa kortissa valokuvien alla näkyy puinen pinta. Kuin vanhan pöytä, jonka pinnalle on heitetty huolettomasti reissukuvia meidän yhteisiltä matkoilta.

Kortin sisäpuolella oli vasemmalla sivulla J.H. Erkon runo, joka joka istui meidän tarinaan vahvasti. Oikealla puolella oli itse kutsu, joka oli kirjoitettu postikortille.Postimerkkinä oli meidän kuva ja leimassa hääpäivä ja -paikka.

Takakannessa oli ilmakuva hääpaikasta ja sen ympäristöstä. Tämä toimi ainoana ajo-ohjeena, mitä vieraillemme teimme. Mitään kylttejä, tai tarkempia opastuksia emme tehneet. Hääillaksi laitettiin vain ulkotulia tien varrelle opastamaan oikeaan pihaan.

Keksittyämme tämän postikortti-idean saimme (vaikka emme olisi halunneet) kuin vahingossa häihimme pienen teeman; Meidän Matka. Tämä teema toteutui myös parissa muussa pikkujutussa hääiltana. Näistä lisää myöhemmin.

4 kommenttia :

 1. Tyylikkäät ja aika erilaiset kutsukortit. Hieno tuo matka-teema. :)

  VastaaPoista
 2. Heipsan. Tulin tänne utelemaan tietoa, että paljonko varasitte boolia häihin? Muistatko litramääriä? :)

  VastaaPoista
 3. Siis ei mitään muistikuvaa... Paljon sitä oli (viinaa oli 10 litraa 40 volttista), ja todella paljon jäi niin viinaa (n. 4 l) kuin likööriä ylikin (meillä on tupareihinkin kunnon tarjoilut varattuna :))

  VastaaPoista
 4. Okei, no meillä on 11 litraa kirkasta ja muut siihen päälle niin ehkä me sitten pärjätään ;)

  VastaaPoista