9.2.2012

Kodinkoneita Saksasta

Eilen ovat kodinkoneet saapuneet keittiöön, tänään vielä asennus, niin johan alkaa keittiö näyttää jo keittiöltä. Tilasimme kaikki kodinkoneet sekä altaan Saksasta. Kodinkoneet ovat Smegin ja allas Franken. Hana on ostettu Suomesta, mutta koska kuuluu joukkoon, on sekin nyt tässä.Löysimme ensin yhden nettikaupan, jonka varastosta löytyi kaikki haluamamme tuotteet, ja vaikka hinnat olivatkin Suomen hintoja reilusti edullisemmat, olisi kuljetus maksanut yli 700 euroa. Jatkoin siis etsimistä.

Näytti ensin siltä, että muualta ei tuotteita löydykään. Päätimme kuitenkin kokeilla kepillä jäätä ja lähetimme muutamaan (3) paikkaan paikkaan sähköpostia. Yhdestä vastattiin. Laitoimme sinne listan haluamistamme tuotteista, ja kappas vain, vaikka heidän nettikaupassa ei tuotteita ollutkaan, he tilasivat ne meille. Cucine24:sta teimme sitten tyytyväisinä tilauksen ja hinnat olivat tosiaankin näille tuotteille noin 50-60 % Suomen hintoja halvemmat ja rahtikuluksi tuli 250 euroa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja toiminta ripeää. Maksoin tuotteet Paypalilla toissa perjantaina ja eilen (ke) ne saapuivat kotiovelle hyvässä kunnossa.

Suosittelen todellakin etsimään tuotteita muualtakin kuin Suomesta, varsinkin jos on tarvetta uusia useampaa konetta kerralla. Säästö on huomattava. Ja kannattaa tosiaan rohkeasti vain laittaa kauppoihin viestiä ja kysyä tuotteita, vaikka niitä ei heidän listoiltaan löytyisikään... 

Harmittelen nyt ainoastaan sitä, ettei tajuttu jostain syystä tilata viinikaappiakin samalla kertaa.

4 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä! Pitääpä panna osoite muistiin.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että kaikki sujui hyvin. Antaa rohkeutta tilata itsekin. Ja nettikauppakin oli yksi niistä, joita olin katsellut. Meidän liedet ja jääkaappi taisivat olla jollain muulla firmalla vielä himpun halvemmat. Mutta toisaalta kun tietää, että toimitus on ripeää ja luotettavaa. Hmmm... Mietintään.

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki. Smegin tuotteet ovat kauniita. Rakennusprojekti on alkamassa ja kodinkoneiksi olen harkinnut Mielen tai Smegin tuotteita. Smegillä on yksi upea uuni, jossa on vierässä leivänpaahdin, jota olen harkinnut. Paljonko maksoit rahdista? Toimiiko Smegin huolto Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahti oli 250 euroa. Lisäsin sen tuonne tekstiinkin, kun oli epähuomiossa unohtunt. Smegin huoltoliikkeitä on Etelä-Suomessa useampiakin.

   Poista