7.2.2012

NaturalTech

Eilen oli mukava yllätys työpäivän päätteeksi, kun sain ihanalta kampaajaltani myöhästyneen häälahjan. Sain Davinesin NaturalTech hoidon normaalin värjäyksen ja leikkauksen kaveriksi.

Natural Tech on tuote- ja hoitojärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti yleisimpien hiusten ja hiuspohjan ongelmien hoitoon. Tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja erittäin laadukkaita. Myös miellyttävät aistikokemukset ovat olleet yksi tärkeimmistä tekijöistä tuotesarjan kehityksessä. Lopputulos on täyteläisen voidemaiset, tunto- ja hajuaisteja hivelevät vaahdot ja eteeristen öljyjen hajustamat koostumukset.


Väreittäin jaetut tuoteperheet ovat:
- Energizing -tuoteperhe on kehitetty taistelemaan hiustenlähtöä vastaan. Toimii sekä parantavana että ennalta ehkäisevänä hoitona. 
- Nourishing on ravitseva, elvyttävä, ja vahvistava tuoteperhe hiuspohjan hyvinvointiin sekä ravitsemaan kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia
- Purifying on antiseptinen ja rauhoittava, kuivan ja rasvaisen hilseen hoitoon sekä ehkäisyyn kehitetty tuoteperhe
- Rebalancing normalisoi ja tasapainoittaa liiallisesta talin erityksestä kärsivää hiuspohjaa
- Detoxifying on elvyttävä, uudistava sekä saasteita, kertymiä ja toksiineja poistava tuoteperhe ympäristön ja stressin rasittamalle hiuspohjalle
- Calming on hiuspohjaa rauhoittavien tuotteiden perhe erityisesti herkälle tai herkistyneelle hiuspohjalle
- Well-being on kosteuttava, suojaava ja virkistävä tuoteperhe kaikentyyppisille hiuksille 


Tuoksu oli tuotteissa aivan ihana. Koko eilisen illan ja vielä tänäänkin ovat hiukseni tuoksuneet jollekin ihanalle, aromaattiselle tuoksulle. Itselläni ei varsinaisesti ole mitään hius- tai hiuspohjan ongelmaa, joten minulle tehtiin Nourishing pesu. Ihanien tuotteiden lisäksi hoitoon kuuluu pään ja hartioiden hieronta. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin nauttia sieraimia hivelevistä tuoksuista ja päähieronnasta Goalaksen hierovassa tuolissa!! :) Kyllä oli mukavaa vaihtelua tähän remonttielämään.


Mii laik! :) Suosittelen! KIITOS KATJA! :)

Hauskaa illan jatkoa kaikille sinne!

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa todella mahtavalta tuotesarjalta. :)
    Ilmeisesti vain kuitenkin hoitotuotteita? Ei ollenkaan muotoilutuotteita?

    VastaaPoista