29.2.2012

Ylellistä oleilua


Ylellinen 5 tähden Grand Hotel Amrâth Amsterdam sijaitsee 350 metrin päässä keskusasemalta ja vajaan kilometrin päässä parhaista shoppailukaduista. Tilavissa, korkeissa huoneissa on jugendtyylinen sisustus sekä ilmainen minibaari. Kaappia käytiinkin täyttämässä useasti... ehkä jopa liian useasti. Tai ehkä minua häiritsi enemmänkin se, että tyyppi ei koputuksen jälkeen paljon odotellut ennen kuin tuli omilla avaimilla sisään huoneeseen "Just checking your minibar...". Ei siellä paljon riisuutua uskaltanut muualla kuin kylpyhuoneessa. 

Tätä seikkaa lukuunottamatta hotelli oli kyllä tähtiensä arvoinen (vaikka minulla taida näin monista tähdistä juuri kokemusta ollakaan). Jopa aamiainen, joka usein ulkomailla ei oikein täytä meidän "vaativien" suomalaisten odotuksia, oli aivan järjettömän hyvä! Hotellissa on sisäuima-allas ja kuntosali. Hotellin suurella wellness-alueella on saunoja, turkkilainen höyrysauna ja poreallas. Tarjolla on myös rentouttavia hoitoja, kuten hierontaa. Näihin emme kylläkään tällä reissulla ehtineet tutustumaan.

Rakennus itsessään oli jo nähtävyys. Historian havinaa joka nurkassa. Hississä sai jännittää joka kerta, että nouseeko se ylös saakka, mutta aina päästiin perille. Ja olihan siellä puupaneloidussa hississa kuitenkin penkki, missä istua matkan ajan. Ja ne näkymäthän olivat huoneesta yli koko matalan kaupungin... 
kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

1 kommentti :

  1. Hulppealta näyttää ja mahtavat näköalat! Tänään ilmestyneessä Optiossakin kehuttiin tätä hotellia.

    VastaaPoista