13.3.2012

Ihana!Ihanan suloinen ja kaunis Gwyneth on Lindexin uuden Holly & White malliston kasvo . Siis kyllähän tämän naisen päällä vaate kuin vaate näyttää hyvältä. Itse miellyin näistä kokonaisuuksista eniten tuohon ensimmäiseen; siniseen blazeriin ja puseroon kera pirteän väristen housujen. Kotiuttamisen paikka(ko)...?

5 kommenttia :

 1. Gwyneth on kyllä aina upea, ja Lindexin uudessa mallistossa paljon kivoja juttuja. Suosikki-asusi on erityisen tyylikäs, kotiuta ihmeessä! Mua tosin ehkä nyt vähän ahdistaa tämä väripommitus kaikkialla ja oma punainen tukka.. vaikea yhdistettävä. Oranssi bleiseri on ainakin aika no no, mutta tummansininen saattaisi mennä. Ehkä tyydyn värikkäisiin kenkiin, ne on tarpeeksi kaukana hiuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset hiukset on varmasti "haastavat" monien värien kanssa. Mutta toisaalta, jos kerran väriä on jo omasta takaa, niin sittenhän ei ole paineita sen kansas. Voi keksittyä hillitympiin väreihin ostoissaan. =)
   Tai niihin kenkiin. =)

   Poista
 2. Lindex on mun "salainen paheeni" toisin sanoen löydän sieltä usein kivoja vaatteita, vaikka kukaan muu ei tunnu kyseisessä puodissa asioivan... Näistäkin voisin nähdä monet vaatekaapissani. Eikä toi Gwyneth mainoskasvona ainakaan haittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gwyneth varmasti saa uusiakin asiakkaita liikkeelle. Kuten minut. En ole kovin paljon Lindexillä asioinut, vaikkakin olen kyllä huomannut, että ovat mallistojaan "päivittäneet" ja vaatteet ovat muuttuneet huomattavasti trendikkäämmiksi kuin joskus muinoin. Näitä täytyy kyllä käydä tsekkaamassa.

   Poista
 3. Kivoja vaatteita ja raitapaita ihastuttaa aina. Tytär kyllä sanoisi, että eikös sulla äiti ole jo aika monta raitapaitaa? Ainakin yhtä monta kuin mustia toppeja :D

  VastaaPoista