27.4.2012

Two rainboots missing

Joka kevät loskakelien alettua alan surffailla netissä ja kierrellä kaupungilla mielessäni uudet ihanat kumisaappaat. Surffaan, mietin, arvon ja ihmettelen. Kohta huomaan, että lumet on sulaneet, maa on kuiva, ja on aika vaihtaa lipilapit jalkaan. No, ehkä ensi syksynä sitten taas...


Tulee syksy ja kurakelit, sama ralli lähtee taas alusta. Virvon ja varvon, kierrän ja kaarran kunnes huomaan, että on jo joulu ja varpaita palelee. Eihän tuota enää kannata. Ostan sitten keväällä.Näin ne vuodet kuluvat ja varpaat vain kastuvat... niin kuin tänäänkin.

3 kommenttia :

 1. :D mulla tiedätkö aivan sama juttu! Aina mietin että pitäisi ostaa ja haluaisinkin ostaa (nuo Hunterit)... mutta en vaan saa ostettua. Kun saappaat eivät prioriteettilistallakaan ole ihan ykkösinä :)

  Kunnes... sorruin viime viikon hulluilta päiviltä kotiuttamaan siellä myynnissä (viisi minuuttia eräänä aamuna...!) olleet Hunterit :O Mietin että nyt tai ei koskaan ;)

  Mies tosin ei ihan ymmärtänyt ostostani.. pohti että sopivatko porsaanpunaiset kumisaappaat aikuiselle naiselle... :D :D Luuli siis mun ostaneen tyttärille kumpparit...

  VastaaPoista
 2. Koiran omistajana ei oikeastaan voi elää ilman kumppareita. Nytkin on ollut (liian) pitkä ja märkä kevät, olisi jalat kastuneet monta kertaa ilman kumppareita. Ja vesisateellakin on lähdettävä lenkille, aamua iltaa. Mieluummin sitten kunnon kamppeissa.

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Lempparit on ylhäältä noi kaikki 6, jostain syystä en hirveästi oo innostunut noista mustista missä on toi neon väri alaosassa. Alhaalta kaikki muut on mieleeni sinisiä lukuunottamatta. Toki nekin menisivät, mutta noi muut on jotenkin ihanan värikkäitä.

  VastaaPoista