12.5.2012

Hapuilua ja ihastumista

Ajatukseni harmaasta vuodesohvasta alkaa hapuilla, kun bongasin tämän Fiftynine vuodesohvan Vepsäläisen ja Mondon sivuilta. Olen aika ihastunut, ja ihme kyllä, niin oli mieskin. Ensin vähän  epäilin tuota beigeä väriä, mutta mitä enemmän sohvaa tuijotan, sen paremmalta se näyttää. Ainakin tyyliltään tanssisi hyvin yhteen muiden fiftari-juttujen, kuten String-hyllyjen ja vanhan senkkini kanssa... Toki tämä pitää nähdä livenä, että onko beige väri sohvassa hyvän sävyinen. Liian keltainen se ei saa olla, mutta jos on enemmänkin harmaaseen taittava, niin sitten siinä saattaapi olla meidän tuleva vierassohva. Tuotetiedoissa lukee värinä hiekka, joten olen toiveikas.


5 kommenttia :

 1. Meillä on melkein samanlainen sohva, mutta valkoisesta nahasta ja se on tosi makee... Jos tuo kangaspäällysteinen ei ole liian keltainen, niin on kaunis sohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei ole, olen nimittäin jo aika innoissani tästä... :)

   Poista
 2. Kaunis sohva, yksinkertaisen tyylikäs. Tuollaisesta minäkin tykkään ja siitä tulee mieleen mummolan sohva, joka oli just tuollainen käsinojaton. Koiran takia meillä pitäisi sohva päällystää peitoilla, eikä se sitten oliskaan enää pelkistetty sen jälkeen.

  Toivottavasti väri on oikea ja laitapa sitten kuvia, jos/kun sohvan kotiutatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan toki. Nyt yuli kyllä Vepsäläisellä käyntikeikka heti alkuviikkoon...

   Poista
 3. Aika kaunis :) Katsoin heti, että oletko tehnyt kirppis-löydön ja verhoillut sen uudestaan!
  Se todisti, että aikansa henkeä se ainenkin hehkuu! :)

  VastaaPoista