7.5.2012

Jatkumo

Aasinsiltana edellisestä hääaiheisesta jutusta päästään vielä kerran takaisin meidän juhlapäivään.

Meillä oli jo pidemmän aikaa idea kihlakuvan "tuunauksesta" hääkuvaksi...
Sama paikka, mutta kaikki olisi kuitenkin toisin; vuodenaika, kellonaika, valo... me.

Vielä kuvausta edeltävänä päivänä tallin edessä oli järkyttävän iso vaihtolava ja olimme jo ihan varmoja, ettei ideaamme saada toteutettua. Kävimme kuitenkin kaiken varalta tarkastamassa paikan kuvauspäivänä, ja näinpäs kävikin, että samaan paikkaan päästiin "pönöttämään". :)

Kihlakuvaa otettaessa ajattelimme vielä seisovamme tulevan kotimme edessä. Tämä ideahan on nyt kuopattu, mutta ei se tee tästä kuvauspaikasta yhtään sen huonompaa. Näistä ajattelimme teettää kotiin suurennokset, ehkä jopa taulut... kunhan osaamme valita vedoksista parhaat. Ollakko kuva sitten värillinen vai mustavalkoinen, sitä ei vielä olla päätetty.

kuvat: Marjo Väisänen

13 kommenttia :

 1. Tosi hauska idea ja noista saa niin ihanan kuvasetin seinälle :)

  VastaaPoista
 2. Oikein hieno idea. Kannatan värillistä, sitten aikanaan :) PS. Blogissani on sulle jotain!

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana idea! <3

  Itseäni harmittaa, kun omat hääkuvat eivät olleet mitään ihan loisto-otoksia... Kaikki oli silloin niin kiireistä, kun olimme juuri muuttaneet ulkomaille ja sieltä kautta järjestelimme häitä Suomeen. Ei siis ihan yksinkertaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan voitte ottaa kuvassession jossain muussa tilanteessa uudelleen, ja keksiä sinne jotain spektaakkelimaista. =)

   Poista
 4. Kiva idea ja hääkuvassa valo on aivan loistava. Ottaisin värikuvana ehdottomasti. Vaan mikäs minä olen sanomaan, toisella aviokierroksella neljästoista vuosi menossa eikä vieläkään olla käyty hääkuvassa...

  VastaaPoista
 5. Ihanat, tunnelmalliset kuvat!

  Blogistani löytyy sinulle haaste, käy kurkkaamassa! :)

  http://villamvilla.blogspot.com/2012/05/tunnustusten-aika.html

  VastaaPoista