20.5.2012

Uutta kaapissa; Nilkkurit
Olen jo pitkään etsinyt nahkaisia perusnilkkureita tuloksetta, kunnes löysin nämä Tiger of Swedenin namupalat Heppo.fi-sivulta. Minähän en koskaan tyydy yhden myymälän hintoihin, vaan selaan koko internetin ihmeellisen maailman läpi ennen ostopäätöstä, ja taas se kannatti. Nämä samat nilkkurit olivat Ruotsin Hepon puolella sekä Nellyssä puoleen hintaan, mutta Nellyssä ei ollut kokoa ja Heppo.se ei toimita Suomeen. Laitoin siis viestiä Heppo.fi:n puolelle ja ihmettelin ääneen, miksi kengät ovat siellä kalliimmat kuin muissa saman ketjun paikoissa. En tiedä tuottiko viestini tulosta, vai mikä tuotti, mutta seuraavana päivänä nämä olivat puoleen hintaan, ja tietenkin samoin tein ostoskorissani. :)


Se yksi ainoa Amsterdamin tuliainenkin on unohtunut esitellä, niin tässäpä sekin samalla. Eli ostin sieltä vähän jopa heräteostoksena tämän Mulberryn mini lompakon. Tarkoituksenani oli ostaa avainkotelo, mutta kun ei löytynyt mieluista, niin päädyin sitten tähän.

kuvat: Canon EOS 7D (EF 50 mm f/1.8 II)

3 kommenttia :

 1. Kivat nilkkurit ja mini-Mulberry on aivan söötti! Sama projekti minulla syksyllä edessä, mustat nilkkurit pitäisi löytää. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vain etsintään, toivottavasti on helpompi homma kuin minulla. :)

   Poista
 2. Heip! Blogissani on sinulle blogitunnustus: http://mallariina.blogspot.com/

  :)

  Terkuin,
  Mallariina

  VastaaPoista