18.6.2012

Halojata halloo!!

NYT! Onko kenelläkään kokemuksia? Minkälaisia kokemuksia? Hyviä ja huonoja! Kaikkia otetaan vastaan. 
Eniten kiinnostaa se, että voiko tällä pestä parkettia? Tiedän mitä tuotteen ohjeistuksissa sanotaan, mutta mitä sanovat käyttäjät!? Tätä on nyt arvottu ees sun taas ja ei me osata päättää. Olisimme kuitenkin halukkaita satsaamaan kunnon siivousvälineeseen, jos oikeasti toimiva löytyisi. Koska tulihan se jo silitysraudan kanssa todettua, että kannattaa. Moppaus ja luutuaminen on myös sitä vihoviimeistä hommaa, mitä kotona voi tehdä. Imurointi on aivan jees, ja tällä pelillä ne menisi ymmärtääkseni kaikki samassa. :)


Eli onko tämä hintansa väärti?
Korvaako tämä kaikki muut siivousvälineet?
Onko tämän käyttö tarpeeksi helppoa, että maksaa vaivan?
Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita.

Kiitos ja mukavaa iltaa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Meillä on tuo kaapissa pölyttymässä. :)

  Voi sillä parkettia puhdistaa, mutta eipä siitä meillä ollut kummoista hyötyä. Ihan yhtä puhtaksi sai moppaamalla. Valkoinen jenkkisängyn päällikangas ei puhdistunut tarpeeksi, koirista tulleet tahrat olivat ja pysyivät. Myöskään mattoa emme saaneet puhtaaksi. Itse en ostaisi tuota, jos nyt saisin valita ja tietäisin kaiken mitä tiedän. 700 euroa meni kankkulan kaivoon. Emme ole käyttäneet omaa vempaintamme yli 2-vuoteen. Tuolla se vaatekaapin alahyllyssä pölyttyy. :)

  Kyllä se varmaan pölypunkit tappaa, mutta ei sillä ihmeitä tehdä. Melkein tekisi mieleni kiljahtaa ÄLKÄÄ OSTAKO!!!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja tuo härveli painaa sitten ihan kamalasti. Ja vesi hölskyy säiliössä, joten sitä pitää aika hallitusti liikutella. :) Letkukaan ei ole mikään super pitkä. Ja veden höyrystyminen kestää aika pitkään, ja taukoja täytyy pitää. Pelkkään imurointiin tavallinen imuri on parempi.

  VastaaPoista
 3. Itse juuri eilen kaivoin omani paketista ja kokosin sen. Itselläni testauskohteena oli ainoastaan vessan hana ja siihen putsaukseen sopi kyllä mainiosti :)
  Parketin pesun testaisin sinun puolestasi, parkettia meillä ei kuitenkaan harmikseni ole.
  Tarkoitus olisi pikapuoliin testata kuinka helposti tällä kylppärin saa putsattua. Ja mattoihinkin on tarkoitus kokeilla mahdollisimman pian. Kerron käyttökokemuksia heti, kun niitä on.
  Mutta Miian kanssa olen siitä samaa mieltä, että raskashan tuo on. Ja omani ainakin paketista otettaessa haisi niin voimakkaalle muoville, että ihan pahaa teki. Myös höyry tuoksuu ainakin aluksi ihan muoviselle. Sen toivon käytön mukana kuitenkin häipyvän.
  Toivottavasti en joudu tämän suhteen yhtä karvaasti pettymään kuin Miia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komenttia Satulle tuosta hajusta: Meidän höyryimuri on ostettu vuonna 2009 ja se haisee edelleen kaapissa. Käytimme sitä noin 20 kertaa eikä se haju koskaan poistunut, hälveni vain hieman. Jenkkisänky haiskahti pitkään puhdistuksen jälkeen "pahalta", sellaiselta kuin pyykeistä kostea kylpyhuone (ilman pesuaineen tuoksua). Me olimme miehen kanssa tosi pettyneitä ja ollaan ajateltu hankkiutua rotiskosta eroon. Harmittaa vaan kun tuli törsättyä 699 euroa. Tulee kyllä kallis 20 puhdistuskertaa, kun tuosta saa korkeintaa 400 euroa myymällä sen eteenpäin. Siksi se pölyttyy kaapissa. :(

   Itselläni oli tosi kovat odotukset tuosta imurista ja petyin karvaasti. Meillä ei ole sille käyttöä. Yhden hyvän puolen mainitakseni, sillä sai laattasaumat kylpyhuoneessa puhdistettua lähes uutta vastaavaksi. Tosin nyt myöhemmin olen onnistunut tekemään se saman työn Universal Stone-puhdistusaineella. :)

   Poista
 4. Meillä on ja olen tykännyt. Lattioita löytyy puuta, laminaattia ja laattaa ja kaikki on hyvin pessyt. Tosi paljon tykkään siitä että entisen kodin puulattia jossa oli urat joka lautarivin välissä puhdistui myös niiden urien kohdalta tosi hyvin. Meillä on myös iso valkoinen alcantaralla verhoiltu sohva josta liat ovat tällä lähteneet hyvin. Ensin olen vähän kostealla sienellä pyyhkinyt isoimpia suttuja ja sitten lopuksi tällä koko sohvan. Mies pesee myös auton sisustuksen tällä. Vähän se otti ensin aikaa oppia sitä käyttämään. Mitään hajua ei ole ollut mutta putsaan koko systeemin aina hyvin käytön jälkeen.

  VastaaPoista
 5. On ja tykkään! Koirien tahrat matoissa lähtee ilman kemikaaleja ja parkettia pesen myös. Aika vaiva se on aina koota ja käytön jälkeen pestä..

  VastaaPoista