27.6.2012

Se tunne, kun...

... tajuaa elävänsä kaatopaikalla. On töissä aamu kahdeksasta ilta yhdeksään joka päivä, eikä ehdi tai jaksa siivota kotona. Tai ketäpä edes kiinostaisi siivota kotona, kun siellä näyttää joka tapauksessa kaamealta kaiken roinan keskellä, mieluummin elää pölyssä ja paskassa.

... ei ole mitään päällepantavaa aamulla. Kodinhoitohuone on tungettu täyteen tavaraa remontin tieltä. Pyykinpesu on hankalaa, silittäminen täysin mahdotonta.

... on aidosti kateellinen ihmiselle, joka lähti juuri parin kuukauden kesälomalle ja itsellä 4 päivän Dublinin reissu meni joka päivä töitä tehdessä...

... antaisi mitä vain, että saisi pieneksi hetkeksi takaisin sen työn, jossa oli työajat ja jolle ei tarvinnut luoda ajatustakaan sen jälkeen kun ovi perästä sulkeutui illansuussa.

... on huono omatunto, ettei ole ehtinyt eikä muistanut vastata yhteenkään blogihaasteeseen, mitä on tullut viime aikoina.

... tajuaa, ettei ole vieläkään lähettänyt häävieraille kiitoskortteja, saati edes tehnyt mitään koko asian eteen, että ne joskus valmistuisivat.

... harmittaa ettei ole ehtinyt käydä mummolassa.

... hieroja olisi enemmän kuin lottovoitto!

Tällä hetkellä meinaa siis vähän ahdistaa, ja väsyttääkin.  Se ei ole tapaistani, yritän piristyä.

Ja taidanpa kuitenkin lototakin.

12 kommenttia :

 1. Kuulostaa niiiin tutulta.. On kuulemma kuitenkin iloinen asia, kun on niitä töitä. Ollaan siis iloisia! ;)

  VastaaPoista
 2. Huh, hikihän tuossa ihan lukiessa tuli!

  Toivottavasti maltat pitää vähän edes lomaa?

  Tsemppiä! Huomenna nähdään!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) khyyl tää tästä... välillä pitää saada vähän purnatakin. :)

   Poista
 4. Elähän tyttö hättäile,anna hevosen ajatella,sillä on isompi piä.Hyvvää ootellessa,lopusa kiitos seisoo!Tv Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ny tiiä tuosta piän koosta.... se on kyllä hiinä ja hiinä :)

   Poista
 5. I feel your pain. Täällä herään joka päivä ihmetellen mikä päivä mahtaa olla, seuraavaksi katsahdan jotain päällepantavaa ja näen silmissäni pyykkivuoren. Töissä tunnit katoavat ja loppukiristä huolimatta asioita ei tunnu saavan valmiiksi ennen lomaa. Mutta kai tää joskus helpottaa.

  Suosittelen ehdottomasti sitä hierojaa, tunnin rentoutus on kuin lottovoitto. Blogihaasteisiin voi vastailla sitten, kun on taas virtaa tai on vaikeuksia keksiä jotain jutunjuurta. Tsemppiä...

  Ai niin, oman blogin etuja on just se, että voi antaa välillä tulla täydeltä laidalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen luotetaan, että helpottaa.

   Hierojani meni ja muutti Eglantiin tuossa jo reilu vuosi sitten ja olen ollut vähän pulassa sen jälkeen... Varmaan pitäisi pääst jo yli ja hankkia uusi luottohieroja. Mutta luotan, että taas kesällä, niin kuin viime vuonnakin, hän tulee käymään täällä ja ottaa meitä vakkareita ja ystäviä vastaan. Vaikka ei se pitkässä juoksussa tieten oo hyvä, että kerran vuodessa käy... :/

   Välillä pitää oikein MUISTAA päästää täydeltä laidalta, helpottaa. :)

   Poista