28.7.2012

Be long (or not)Eilen kampaajalla testasimme B*Longin uutuutta Swift Hairia, jolla saat pidemmät hiukset parissa minuutissa. Ja mikä parasta, saat takaisin lyhyempiin samassa ajassa. Jos tuntuu, että ei oikein osaa päättää hiustensa mittaa, löytyy tästä varmasti hyvä lääke "ongelmaan". Swift Hair on siimarenkaassa oleva lisäke, joka laitetaan päähän, kuten panta ja piikkikammalla vain vedetään omia hiuksia siiman päälle peittämään lisäke. Kätevää, eikö totta?


B*LONG SwiftHair
hair extension & volumizing system on todennäköisesti maailman nopein ja helpoin tapa saada pitkät ja tuuheat hiukset. B*LONG SwiftHair on remy-aitohiuksista valmistettu väliaikainen hiustenpidennys, jonka laittamiseen menee vain muutama minuutti. Huippulaadukas aitohiusmateriaali B*LONG SwiftHair on valmistettu 100-prosenttisesta remy-aitohiuksesta. Voit föönata, kihartaa ja suoristaa SwiftHair-hiuksia kuten omia hiuksiasi. Voit käyttää muotoilutuotteita ja pestä B*LONG SwiftHairin silloin kun se on tarpeen. Hyvin hoidettuna B*LONG SwiftHair on vuosikausia kestävä sijoitus.

Hiuksia vahingoittamatta
B*LONG SwiftHair on täysin turvallinen omille hiuksille, koska menetelmässä ei käytetä klipsejä, liimaa eikä teippiä. Tämä pidennys sopii siis kaikille. Jotta lisäke on luonnollinen, on omien hiusten suositeltavaa olla pituudeltaan vähintään polkkatukka.

KÄYTTÄJÄLLE RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ
Valittavana on 20 kaunista yksittäis- ja sekoitesävyä. Asiakas voi halutessaan pyytää kampaajaansa muotoilemaan B*LONG SwiftHair -lisäkkeen juuri hänelle sopivan malliseksi ja pituiseksi.Oulusta näitä voit kysellä Goalaksesta

kuvat: iPhone

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti