4.7.2012

Tuolivalintaa


Jännityksellä täällä jo odotellaan uutta Ypsilon pöytäämme saapuvaksi. Keittiö alkaa olla katon maalausta vaille valmis, joten pöytä on tervetullut milloin vain. Jotta ruokailu olisi nautinnollisempaa, pöytä tarvitsee kaiketi kaverikseen vielä tuolit. Pitkällisen etsinnän, tutkinnan ja harkinnan jälkeen olemme päätyneet muutamiin suosikkeihin.

1. Elloksen pinnatuoli - Edullinen ja kivan mallinen vaihtoehto retrohenkiselle pinnatuolille

2. Artekin Lento - Artekin malleista se ehdoton suosikki koivun värisenä

3. Fritz Hansenin Seiska - Näitä meiltä kotoa jo 3 kpl löytyy mustana, siinä mielessä helppo/järkevä jatkaa keräilyä... Mutta olisiko koivun värinen parempi..? Lisäksi metallijalat ovat pieni miinus tässä tuolissa, toivoisin tuolien olevan kokonaan puuta. 

4. Hayn J77 - uutuus/uudelleenlanseeraus, joka myös muodoltaa retro pinnatuoli, kuitenkin esim. Elloksen tuoliin verrattuna vähän modernimpi ja pelkistetympi ulkomuoto. 

5. Magiksen Pila, joka tällä hetkellä on ehkä malliltaan se numero yksi! Pidämme niin tuolin ulkomuodosta kuin väristäkin. 


Luonnollisesti muodon lisäksi päätökseen vaikuttaa tässä remonttikonkurssissa jo kovasti hintakin. Tai ainakin se vaikuttaa ostotahtiin; kerralla kaikki vai keräämällä pikku hiljaa. Eiköhän se tässä lähiaikoina selviä, minkä tuolin puoleen se vaakakuppi alkaa kallistua. 

4 kommenttia :

 1. Pöytä näyttää oikein hienolta. Tuoleissa tykkään tosta nro 1:stä eniten, mutta kaikki noi on kyllä hienoja (:

  VastaaPoista
 2. satunnainen seuraaja5. heinäkuuta 2012 klo 12.59

  en tiedä kuin hyvin passaa pöydän kanssa, mutta kannatan myös ykköstä.

  VastaaPoista
 3. Ykkönen on kyllä vahvoilla. Katsotaan katsotaan. Halutaan tietää tuon vitosen hinta kuitenkin ennen päätöstä. =)

  VastaaPoista
 4. Ykkönen vaikuttaa munkin mielestä kivoimmalta :) Vaikuttaapas kyllä tosi kivalta blogilta, löysin tänne tuon bloggarikirppiksen kautta, jonne itsekin haluaisin myymään ja laitoinkin sulle mailia :)

  VastaaPoista