15.8.2012

Mikä mielessä...?


Käykääpä joku ostamassa nämä Pieceksen laukut pois kaupoista, ettei tarvitse miettiä tätä enää  sen enempää! Poissa kaupoista, poissa mielestä. :) Tämä olisi juuri hyvä koko viikonloppulaukuksi ja aivan ihanan pehmoista nahkaakin vielä... Mutta kun minä olen itse itseni kanssa tehnyt sopimuksia laukkuostoksiin liittyen, niin en voi niistä nyt luistaa... Vai voisinko sittenkin..? ;)

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

6 kommenttia :

 1. Älä osta. Kaunis on, mutta ostin viime syksynä saman virman vastaavan laukun. Nuo käsihihnat on tehty palasista (näkyy kuvassakin) ja valitettavasti ne eivät kestä painoa eli "aukeavat" rumasti. Suutarikaan ei saanut korjattua niitä :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksihän minulla se sopimus itseni kanssa onkin... että en osta enää kuin merkkilaukkuja. Ne on ikuisia. :)

   Poista
 2. Heips :)

  Voin suositella laukkua lämpimästi! Lähes identtinen laukku tarttui minulle keväällä matkaan Veromodasta. Nahka on ihanan pehmeää ja värikin on aivan loistava :). Sopii erinomaisesti viikonloppulaukuksi, mutta nyt kesällä se on tarttunut matkaan melkeinpä päivittäin. Tykkään kovasti :)

  t.R

  VastaaPoista
 3. Osta vaan, nätti laukku mäkin haluaisin,paljonkohan maksaa!Tv Ulla M

  VastaaPoista
 4. Totta, että Piecesin laukut on ihanan pehmeää matskua Itse sain mieheltäni toissa synttäreillä lahjaksi ihanan, kyseisen merkin laukun, joka on juuri sopiva lentolaukuksi ja viikonloppulaukuksi. Love it! Voin todella suositella ;)

  VastaaPoista