6.8.2012

Syystakki


Tyylilleni uskollisena ajattelin hieman piristää perusvaatekertaani muutamalla syksyn trendituotteella. Trendeistä 60-luvun henkeä garderoobiini edustamaan kotiutin Micksistä Vero Modan lyhyen Oda Jacketin vajaamittaisella hihalla. Kun näin tämän takin myymälässä, nappasin sen heti mukaani sen kummemmin asiaa miettimättä. Takki suorastaa huusi nimeäni. En hennonnut kävellä ohikaan. Kaapista löytyykin jo pitkät nahkahansikkaat, joten ei muuta kuin kylmeneviä syysiltoja odottamaan...

Äkkiseltään ajateltuna luulisin syksyn (ja keväänkin) näillä takeilla pärjääväni. Trenssin suhteen minulla on kylläkin vähän uudistushaaveita mielessäni. Mangon trenssini on muuten tosi kiva ja hyvän mallinen, mutta se on vuoreton. Jos löydän vuorellisen, hyvän ja laadukkaan (eli ikuisen) trenssin, olen antanut itse itselleni luvan sellaisen ostaa.

kuvat: Canon EOS 7D (17-55 mm f/2.8) & Vero moda

5 kommenttia :

 1. Oo, varmasti upea käytössä ja just pitkien hanskojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole edes testannut, mutta luulisi näin olevan :)

   Poista
 2. Todella kivan takkilöydön olet tehnyt, tyylikästä :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs, todellakin! Itsellä edelleen hyvä trenssi hakusessa. Piru vieköön, kun ne oikeasti omaan poikakroppaan istuvat on niin kalliita. No, ehkä sitten joskus!

  VastaaPoista