26.8.2012

Vaatehuonemietelmiä

Yläkerta on vasta purkuvaiheessa, mutta täällä jo kovasti mietitään sisustusjuttuja niin makuu- kuin vaatehuoneeseenkin. Varsinkin vaatehuone, eli walk-through-closet, eli wtc on kokenut jo monia muodonmuutoksia tässä kevään ja kesän aikana, kun sitä on ollut aikaa pyöritellä moneen kertaan. Vaatehuone koostuu kahdesta osasta, itse vaatesäilytyspuolesta ja pukeutumistilasta. Vaatesäilytykselle on varattu noin 6,5 m2 ja pukeutusmistila on 4,8 m2. Tilan oikealle seinälle tulee avoin 3 metriä pitkä Pax-säilytysjärjestelmä. Lisäksi tilaan tulee joitain pienempiä kalusteita (lasivitriini/lipasto/seinäkoukkuja...), joilla on sekä sisustuksellinen että säilytyksellinen tehtävä.

En halua, että huone on vain vaatehuone, haluan sinne vähän putiikimaista ilmettä ja tyyliä. Haluan, että tilassa on jotain hauskaa/tyylikästä/naisellista, mutta en kuitenkaan sen halua olevan liian tyttömäinen, enkä missään nimessä liian bling bling. Avainsanat mustavalkoisen värimaailman lisäksi olisivat ehkä tyylikäs, ajaton, ja sopivassa suhteessa hienostunut. Toivottavasti alla olevat kuvat hieman kuvaavat, mitä päässäni tällä hetkellä liikkuu.
7 kommenttia :

 1. Oi että, suunnitelmat kuulostaa niin hyviltä! Tuollaisen minäkin vielä joku päivä haluaisin. :)

  VastaaPoista
 2. Pohja on todella toimivan oloinen, mun toiveena olisi myös rajata vaatesäilytys pois makuuhuoneesta ja saada jokatytön unelma, vaatehuone :) odotan innolla millainen lopputulos on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että siitä toimiva tulee. Kyllähän tuo nykyinen eläkerran pohja kuitenkin rajoitti tätä suunnittelua. Ei voinut suunnitella täysin vapailla käsillä. :)

   Poista
 3. Oiiih, suunnitelmat jo näyttää niin ihanilta etten malta odottaa lopputulosta! :)

  VastaaPoista
 4. Minä jo mietin, että mitä World Trade Centeriä teille ollaankaan rakentamassa :).
  Mun vaatehuone on tehty Elfoista. Haaveilen tuollaisesta kauniista, mutta tilankäyttötehokkuus (ja he***tin kalliit kalusteet) vievät haaveet toisaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei meilläkään ole tarkoitus neliöitä hukkaan heitellä. Mutta vähän avaruutta kuitenkin. Ja Paxit ei kukkaroa kovin paljon satuta, ja on tyylikkäät. :)

   Poista
 5. Hei!
  Löysin blogisi. Aivan ihana. Odotan innolla tekemisiäsi lastenhuoneratkaisuja. Koska on lastenhuoneen remontti alkamassa? Minulla on ideat hukassa 3v huoneeseen kanssa.

  VastaaPoista