21.8.2012

Vierassohva testissä


Jos tämän päivän käyttäjäraatiin on uskominen, niin uusi Fiftynine-vierassohvamme on todella hyvä paikka nukkua. Unen laatu on taattu. Ei edes vieressä häärivä paparazzi saa kuorsausta loppumaan.

Jotenkin minulla kuitenkin on sellainen muistikuva, että juuri nämä vieraat eivät olleet päällimmäisenä mielessä sohvaa ostaessamme. Mutta onhan se hyvä, että joku sitä käyttää. =)

10 kommenttia :

 1. Hihi, ihana kuorsaava testaaja :D

  VastaaPoista
 2. Heh, täälläkin rentoja rötköttäjiä. :) Voisipa itsekin vain heittää jalat kattoon ja kuorsata sohvalla!

  VastaaPoista
 3. Vieras + sohva :).

  Me haettiin eilen työhuoneeseen uusi sohva ja hyvin nuo omat hurtat ainakin sillä viihtyy. Itse en ennen ensi viikkoa ehdi yhtään rötkötellä siinä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Haaveilen tuollaisesta sohvasta ja olisin kysynyt pari kysymystä :) , jos jaksat vaan vastata. Miten hyvin aikuinen ihmisnukkuja mahtuu nukkumaan ilman levittämistä vai mahtuuko? Vepsäläisen sivulla sanotaan, että on 90 cm syvä. Entä vuodesohvamekanismi, onko helppo käyttää ja kestääkö kovaakin käyttöä, jos tarvitsee useasti levittää vuoteeksi. Ja oletko tykännyt sohvasta ja erityisesti tuosta kankaasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtuu nukkumaan ilman levittämistäkin, mutta ei siinä kovin voi riehaantua pyörimään silloin. Syvyys on levittämättä noin 56 cm. Vepsäläisen ilmoittama syvyys 90 cm tarkoittaa kaiketi sohvan koko syvyyttä kun selkänoja on ylhäällä. Eli paljonko vie huoneesta tilaa. Nukkumasyvyys on 115 cm levitettynä.

   Vuodesohvamekanismi on helppo käyttää. Selkänoja taittuu alas kahdessa osassa ja napsahtaa vain painamalla ala-asentoon. Sitten vain painamalla lukitus poistuu ja selkänoja nousee ylös. Tosi kätevä käyttää kyllä.

   Ollaan tykätty sekä sohvasta että kankaasta kovasti.

   Toivottavasti näistä oli jotain apuja sinulle!

   Poista