25.9.2012

EDIT

Jos olin eilen mielissäni hyvistä kenkälöydöistä, en vielä tiennyt mitään tästä päivästä. Piipahdimme ystäväni kanssa pikaisesti Halosella ja siellä silmiini tarttui ihanat nahkasaappaat. Kokeilin ja ihastuin. Mietin ja tuskastelin, yritin muistaa, miltä kotona olevat Clarcksit näyttivätkään. Onnekseni Halosella oli myös niitä, joten sain vertailukengän jalkaan.

Ja näin siinä sitten kävi, Clarcksit lähtevät huomenna takaisin. Nämä toiset olivat kaikin puolin paremmat. Paremman väriset, paremmat jalassa, naisellisemman malliset; sirommat nilkasta, enemmän muotoa varressa, kivoja yksityiskohtia sekä pisteenä iin päälle; huomattavasti halvemmat. Yksistään kivat Clarcksit alkoivat näiden uusien rinnalla näyttää vähän miehekkäiltä, ehkä vähän lapikkailta. Niin ihastuttava kenkä kuin lapikas onkaan, oli nyt kuitenkin hakusessa siro ja naisellinen kaupunkikenkä.
Tyytyväinen asiakas täällä hymyilee. =)Voisin tästä ilosta TAAS vähän siivota täällä, vaikka siitä mitään iloa olekaan.. Mutta hei! Lukit ovat kadonneet! Perjantain jälkeen ei ole näkynyt yhtään (koputan puuta).
Mukavaa loppuiltaa sinne!

kuvat: Canon EOS 7D (17-55 mm f/2.8)

5 kommenttia :

 1. Ihanat saappaat! Niin kuin mainitsit noissa on sellaista naisellista fiilistä ja tosi kivoja yksityiskohtia, tykkään todella paljon noista nilkan ympäri menevistä remmeistä. Minkä merkkiset nämä uudet ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjassa lukee DI DONNA. Aivan outo minulle, mutta hyvältä tuntuu. =)

   Poista
 2. Vitsit ompa kyllä kauniit! Paljonko maksoivat? Halosella tuleekin käytyä toooosi harvoin vaikka siellähän on aivan loistava se kenkäosasto! Pitääkin käydä pikimmiset tsekkaamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli 159 euroa. Se on kyllä totta, että siellä on hyvä kenkävalikoima... ja takki... mutta harvemmin tulee käytyä. Sen unohtaa jotenkin koko paikan. :)

   Poista
 3. Hahaa, jeiij! Kiva että hämikset ovat kaikonneet :D

  uijui, niin mageet saappaat <3

  VastaaPoista