11.9.2012

Flunssaisen (h)ajatelmia

Oltuani pari päivää kotona flunssan kourissa, on ollut aikaa tutustua mm. Zaran syksyn valikoimaan netissä. Olemme menossa reilun viikon päästä Helsinkiin ystävien luokse viikonlopuksi. Odotan reissua  kuin kuuta nousevaa, ihana nähdä taas rakkaita ihmisiä, joita näkee välimatkan vuoksi aivan liian harvoin. Sen lisäksi on ihana päästä ystäväni kanssa pienelle tyttöjen pyrähdykselle, joka luonnollisesti pitää sisällään shoppailua (ainakin vierailun suosikkikaupassa Zarassa) sekä kuohuviinin maistelua. Keräsin tähän muutamia asuja/asukokonaisuuksia, jotka minua Zaran sivuilla inspiroivat.
Varsinkin ensimmäinen musta-valko-kontrastinen paita vaikuttaa tutustumisen arvoiselta. Lisäksi, yllättävää kyllä, vihreä toppatakki näyttää jotenkin erityisen söpöltä.

Mitäs olet mieltä?

8 kommenttia :

 1. Tyylikäs syksyinen kokonaisuus, omia suosikkeja mustavalkoinen paita ja musta villakangas takki. Tuo musta kynähame on käytössä hyväksi todettu - ostin tuollaisen elokuussa työillallisille ja nyt siitä on tullut syksyn luottovaate, suosittelen lämpimästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takki on kyllä ihana. Kynähame minulla on kaapissakin, tuossa vain on jotain hauskaa ja erilaista.

   Poista
 2. Ensimmäinen paita on hieno! Yhdistäisin farkkuihin ja käyttäisin töissä semmoisena puolisiistinä. :)

  VastaaPoista
 3. Zaraan pääsyä ostan itsekin aina eniten kun pääsen shoppailemaan jonnekin mistä kauppa löytyy! On kyllä tosi kurjaa, ettei täällä pohjoisemmasta löydy Zaraa ollenkaan, sillä se on ehdottomasti minunkin lempikauppa! Dubaistakin tuli suurin osa ostoksista tehtyä juurikin Zarasta :D

  VastaaPoista
 4. kakkosasu on todella magee, ja sit toi missä on tiukat legginsit tms ja vaalea yläosa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkeistä :). Perjantaina käyn heti metsästämässä tuota harmaata jakkua ja pilkullista paitaa.

  VastaaPoista
 6. Haluun ehkä.. kaikki! :D

  http://enninkengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin luulin, mutta toisin kävi. Zaran koot on kyllä jotenkin aivan outoja suurimmassa osassa. Yläosa on aina pieni... :(

   Poista