7.9.2012

Uutta ja tulevaa

Jos minulle tarjoutuu tilaisuus uusiin haasteisiin ja mielenkiintoisiin kuvioihin, ei ole tapanani sanoa ei. Näin työelämässä ja nyt myös täällä blogielämässä. Kesästä saakka olen pitänyt pientä salaisuutta sisälläni, mutta nyt sen teille paljastan. Minut on nimittäin kutsuttu mukaan lokakuussa avattavaan Inspiration- blogimaailmaan. Konseptin kautta voit seurata monia mielettömiä blogeja, jotka tarjoavat inspiraatioita sisustuksen, kauneuden, muodin, ruoan ja lifestylen maailmoista.

Mikä tässä konseptissa oli eniten mieleeni, oli se, että minun ei tarvitse muuttaa mihinkään, eikä muuttaa mitään blogissani. Vaikka minut onkin kutsuttu sisustuspuolen "inspiraattoriksi", kirjoitan jatkossakin aivan entiseen malliin. Jatkan siis itsenäisesti samassa osoitteessa, samojen juttujen parissa ja samalla blogipohjalla kuin ennenkin.Blogini sivupalkissa näkyy TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Olisi mukava kuulla SINUN toiveitasi ja ajatuksiasi blogin sisällön suhteen. 

22 kommenttia :

 1. Supermahtava juttu! Onnea hirmuisen paljon :)

  VastaaPoista
 2. Onnea, siellä nähdään! :)

  VastaaPoista
 3. En ihmettele yhtään! Sun ja Lisbetin laadukkaat blogit ovat kyllä todellakin näkyvyytensä ansainneet!

  VastaaPoista
 4. Onnea !! Siellä tosiaan nähdään :))

  VastaaPoista
 5. Onnea! :) Eipä tullut yllätyksenä, että sinutkin napattiin tällaiseen mukaan. Keep up the good work! <3

  VastaaPoista
 6. Minulla ei kyllä näy koko lukijatutkimus.Oletan sen sijaitsevan tuossa sivupalkissa ylhäällä? Minulla siinä on pelkkä tyhjä kohta. Mahtaakohan minulla olla tämä ongelma ainoana?
  ja onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en kyllä osaa sanoa mistä johtuu.
   Sen pitäisi näkyä niin kauan kuin sen on kerran aukaissut. Sen jälkeen siihen tulee vain se tyhjä kohta...

   Poista
 7. ONNEA!!! Sun blogi on kyllä ansainnut kaikki huomionosoitukset, ym., mitä blogeille on tarjolla, koska rehellisesti sanottuna: Harvassa blogissa on näin laadukkaita, mielenkiintoisia ja monipuolisia juttuja ja kauniita ja laadukkaita kuvia. Ja vielä suoraan sanottuna: Sun blogissa tai sinussa, sellaisena ihmisenä kuin välityt blogin kautta, ei ärsytä mikään. Monissa blogeissa tai bloggareissa on jokin ärsyttävä piirre, mutta tästä blogista tai sinusta en ole sitä vielä löytänyt ;) Onnea siis vielä kerran :)

  VastaaPoista