15.10.2012

Jokohan nyt?

Joko tässä olisi kaikki tarvittava!? Edes vähäksi aikaa (pliis)...!

Ei nimittäin aivan heti tähän putiikkiin tee mieli mennä. Osasin jo ulkoa, mistä hyllyvälistä löytyy mikäkin Paxin osa. No, yksi tarvittava pikkupöytä oli edelleen varastosta loppu, että sitä vaille nyt jäätiin. Jospa sen joku kiva kaveri toisi matkassaan omalla reissullaan tässä syssymmällä... Vink Vink kaikki Ikeaan lähiviikkoina menijät. Me ei mennä sinne enää koskaan (vähään aikaan).

Ikean reissussa on kuitenkin aina yksi hyvä asia. Pääsee kaupparundin jälkeen (tähän mennessä testatuista)  ehdottomasti Suomen parhaaseen kiinalaiseen ravintolaan syömään. Tornion Golden Flower on jotain elämää suurempaa, ainakin jos puhutaan kinkkiateriasta. Special listalta Lemon Chicken tai Blum Chicken, ei osaa päättää, kumpikin on niin hyviä. Tänään kylläkin syötiin vaihtelun vuoksi pitsat (kun niitäkin on kehuttu) ja sisäänleivottu Hot One oli kyllä hyvä valinta.

kuvat: Canon Powershot G12

5 kommenttia :

 1. Iik, Ikeaöverit. Onneksi saitte suurimman osan hankittua. Olet muuten oikeassa tuon kiinalaisen suhteen. Yhtä hyvää ei ole tullut vielä vastaan. Lounasaikaan tarjoiltava alkukeitto on mun suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittoja en siellä olekaan vielä maistanut, pitääpä joskus testata... Paitsi että eihän me sinne olla enää ikinä menossa ;)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla tuota ravintolaa sitten kun joskus taas tuolle suunnalle eksyn :)

  VastaaPoista
 3. Kivan blogin löysin Rintsikoiden blogin kautta :) Heh, mulle kävi viikko sitten samalla tavalla:) Paku täynnä ikea tavaraa ja vannoin, etten vähän aikaan mee, mutta nyt tekis jo kovasti mieli lähtä uudelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä aina jotain pikkukivaa voi kotiin kantaa.... :)

   Poista