9.10.2012

Matto(ko)? Väriä(kö)?

Olen yrittänyt miettiä haluanko työhuoneen lattialle mattoa vaiko en. Ja jos haluan, minkälaisen...
Ensin ajattelin sen olevan musta-valko-harmaa väreissä oleva luomus (kuvassa esimerkkinä Ikean Stockholm Rand). Nyt en ole enää varma. Löysin Ikeasta aika ihanan värillisen Persisk-maton, joka mielesäni väreiltään ainakin menisi huoneeseen kuin nenä päähän. En ole mattoa livenä edes nähnyt vielä, mutta kuva on kiva. Tiedä sitten kyllästyykö tuohon värillisyyteen, tai ahdistaako se, että se näkyy koko ajan olohuoneeseen... Toisaalta tykkään, että lattia on paljas ja ihana parketti näkyy mahdollisimman paljon, toisaalta taas, kyllä täällä kaikuakin riittää vielä. Onpas taas hankalaa...Ei täällä kyllä tällä hetkellä enää tältä näytä. Kaikki yläkerran tavarat on edelleen vallanneet paikat tässäkin huoneessa. Kuva on otettu heti sen jälkeen kun työhuone valmistui, ja tavarat saatiin vain kannettua sisään. Tuohon takaoven ja ikkunoiden väliin minulla on pieni retrokalustehaave. Kerron siitä sitten, jos saan sen toteutumaan. 

kuvat: Canon EOS 7D (17-55 mm f/2.8)

12 kommenttia :

 1. Tuo värikäs ehdottomasti, sopisi täydellisesti! Rand on kyllä kiva, mutta aika monesti nähty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta turiset. Rand meillä on täällä, mutta ei ole tähän huoneeseen varmastikaan menossa...

   Poista
 2. meillä on toi stockholm rand ja se on muuten tosi kiva, mutta se imee kaikki koirankarvat itseensä ja on vaikea putsata niistä...toi teidän sohva on kyllä ihan mielettömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sohva oli kyllä nappi ostos. =)

   Poista
 3. Sama juttu systerillä tuon raitamaton kanssa. Se on IHAN karvoissa, kun koirat pyörähtääkin sen päällä (: Mutta teillä ei ole koiraa, joten se nyt tuskin on ongelma :D Itse ottaisin turvallisesti tuon raitamaton, mutta rohkeampi minä valitsisi värikkään version.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä täälläkin käy pyörimässä vähän väliä... että että.. matto kotoa jo löytyy, mutta ei ole työhuoneeseen menossa ainakaan nyt.

   Poista
 4. Värikkään kannalla minäkin olen!
  Jostain blogista näin tämän maton Kodin1:ssä ja Anttilassa myynnissä olevan Anno Joker puuvillamaton (kuukkeloi, en saanut linkitettyä), jota ajattelin meidän työhuoneeseen käydä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä pöllömpi, mutta koot oli vähän huonot...

   Poista
 5. Täältäkin ääni Persiskille! Tois ihanasti kotosuutta kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää se matto käydä ainakin tsekkaan seuraavalla Ikean reissulla.

   Poista
 6. Tuo värikäs matto on mielestäni todella raikas ja kaunis ! Ääni sille siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa näyttää niin kivalta ja raikkaalta, mutta eipäs sitten sitä ollutkaan livenä. Mehän kävimme Ikean reissun tuossa viikko sitten ja samalla tätä mattoakin siellä pällisteltiin. Ei, hyvä kun tunnistin samaksi matoksi siellä. Oli kyllä todella tunkkaisen värinen. Ei hyvä. :(

   Poista