16.12.2012

Adea-palapeli

Kävimme eilen pelaamassa Vepsäläisellä Adean-palapeliä. Meillä on Adean Camp sohvamoduuleita mallit Y85 ja G210 jo olemassa. Olohuoneen kasvaessa kokoa yli kaksinkertaiseksi muuton myötä jäi sohvamme auttamatta liian pieneksi. Olemassa oleviin malleihin valitsimme kaveriksi mallit I175 ja Q85. (Koodeissa numero kirjaimen perässä on leveys, ja alla oleva numero on syvyyvs.)

Tälviissiin saamme tilavan kulmasohvan, sekä tarvittaessa muokattua yllä olevan mukaisen "leposijan" esim. leffailtoja silmällä pitäen. Sohvassamme on Metro-malliston tummanharmaa (055) kangas.

Liikkeissä olevien palapelien lisäksi Adean sivuilla on loistava suunnitteluohjelma, jossa voi suunnitella oman unelmasohvansa lukuisista eri moduuleista ja kangas-/värivaihtoehdoista. Sohvaa saa kahta syvyyttä (85 ja 105), moduuleita on kymmeniä erilaisia.
3 kommenttia :

 1. Vautsi, mikä köllöttely-keidas! mahtava, kun olemassa olevaa settiä voi jatkaa noin ja pidentää siten käyttöikää.

  Ihastuin kovasti tuohon Camp-sohvaan, kun vuosi sitten ostettiin uusi sohva. Valitettavasti sarjan järkevin setti meidän olohuoneeseen oli 10cm liian suuri ikkunasyvennykseen ja päädyttiin Interfacen Mangoon. isompaan tilaan olisin ehdottomasti ottanut Campin, siinä oli huippu hyvä köllötellä ja etenkin se syvempi osa oli ihana, lisäksi tuo ajaton muotoilu on aina plussaa.

  VastaaPoista
 2. Vau, tuleepa kiva kokonaisuus. Tuo toiseksi ylin väri kankaissa näyttää melko tutulta ;) meillä on kaksi Adean sohvaa ja ei voi kuin kehua.

  VastaaPoista
 3. Ai vitsi mikä laiskanlinna! Kelpais kyllä mullekin (:

  VastaaPoista