8.12.2012

Itsenäisyyspäivän Menu-Nanami

Itsenäisyyspäivää vietimme ystävien luona Helsingissä. Otimme kaikki hotellihuoneet keskustasta, niin paikalliset kuin me pitkänmatkaisetkin. Pikkumustaa ja pukua päälle, kuohuvaa laseihin ja luonnollisesti  myös hyvää ruokaa. Illallinen nautittiin Gaijinin herkkujen parissa. Kahdeksan hengen seurueemme otti maistelumenuun nimeltä Nanami... Menu olisi voinut olla nimeltään myös nam-nam-mi. Sen verrean hyvää settiä pöytään kannettiin. No, luonnollisesti tämän ravintolan kohdalla odotuksetkin olivat korkealla, mutta ei kyllä pettymään joutunut. Ilta jatkui hilpeissä tunnelmissa yön pikkutunneille saakka.  Ja kyllähän niihin linnanjuhlijoihinkin törmättiin... Näitä törmäämisiä lukuunottamatta jäi tänä vuonna pukuloisto näkemättä, en ole jaksanut edes jälkikäteen nettilehtiä selata. Oliko siellä mitään pukua ylitse muiden? 

1 kommentti :

  1. Nam, Gaijin on mun suosikkiravintola täällä. Ne makuyhdistelmät ovat ihan mahtavia, ollaan menossa sinne juhlistamaan vuoden vaihtumista.

    Itsenäisyyspäiväjuhlat odotetusti toistaa jo itseään. Jotenkin tuntui, että puku-kampaus-meikki osastolla oli jäänyt viimeistely välistä. Omia suosikkeja oli tummat kaunottaret punasissa mekoissaan eli superkauniissa glamour-lookissa Maria Ylipää ja Jaana Pelkosen pirteä kokonaisuuss.

    VastaaPoista